Φέτος το Πάσχα ζούμε την εμπειρία του Πίτερ Ράμπιτ στο Kidom!

Διανύουμε τα μέσα του Πάσχα και οι οικογένειες αναζητούν όμορφες προτάσεις εξόδου για να περάσουν ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά.

Το Kidom και ο παραμυθένιος του κόσμος υποδέχονται τον Πίτερ Ράμπιτ και προσ(κ)αλούν οικογένειες με μικρά παιδιά να το επισκεφθούν και να γνωρίσουν από κοντά τον αξιαγάπητο πρωταγωνιστή της ομώνυμης κινηματογραφικής ταινίας που παίζεται αυτή τη στιγμή στους κινηματογράφους.

Ο σκανταλιάρης, τολμηρός και ανήσυχος λαγός Πίτερ Ράμπιτ τα βάζει με τον Τόμας Μακ Γκρέγκορ, που κληρονομεί ένα όμορφο σπίτι στην εξοχή. Μόνο που ο κήπος και το μέρος από το οποίο κλέβει συστηματικά λαχανικά και φρούτα είναι το σπίτι του Πίτερ! Υπό το άγρυπνο βλέμμα της φιλόζωης γειτόνισσας, Μπι, οι δυο τους θα σκαρφιστούν διάφορους τρόπους για να πάρουν τη νίκη σε μια ξέφρενη και μέχρι τελικής πτώσης αστεία μάχη.

Μέχρι τις 15 Απριλίου, στο Kidom του Allou Fun Park οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε μοναδικές δραστηριότητες εμπνευσμένες από την ταινία «Πίτερ Ράμπιτ», να φτιάξουν τα δικά τους λαγουδο-αυτάκια, τα δικά τους καρότα, να βάψουν τις φατσούλες τους και πολλά ακόμα!

Στο ανοιξιάτικο και άκρως πασχαλινό Kidom σας περιμένουν όλα τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών: Ο μεγάλος παιδότοπος του Kidom, Fouskes, με τα τεράστια φουσκωτά, τη baby zone για τους μπόμπιρες έως 3 ετών και πολλά ακόμα παιχνίδια, το μεγαλύτερο Carousel της Αθήνας, το τρενάκι Mini Big Apple, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo, ο πιο ψηλός πύργος Youpi Tower, βαρκάκια Bloom – Bloom και πολλά ακόμα σε 10 στρέμματα μαγείας και χαράς … μόνο για παιδιά!

Δίνουμε πασχαλινό ραντεβού στο Kidom στο Allou! Fun Park. To βασίλειο των παιδιών!

Τι πρέπει να ξέρετε πριν την επίσκεψή σας

• Η είσοδος στο Kidom είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες

• Δωρεάν parking τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες

• Ωράριο λειτουργίας: Μ. Δευτέρα – Μ. Πέμπτη: 10:00 – 23:00
Μ. Παρασκευή: 13:00 – 21:00
Μ. Σάββατο 10:00 – 22:00
Κυριακή του Πάσχα – Κυριακή του Θωμά: 10:00 – 24:00
Δευτέρα – Παρασκευή, 17:00 – 22:00

Kidom του Allou! Fun Park,

Κηφισού & Πέτρου Ράλλη, Αγ.Ι.Ρέντης

210-8092888