Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ο 6χρονος γιος μου είναι περήφανος για μένα»

Μια εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε χθες στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε και για τη σχέση που έχει με τον 6χρονο γιο του Γιώργο. Ο παρουσιαστής όπως έχει παραδεχθεί και στο παρελθόν θεωρεί το ρόλο του μπαμπά ως είναι τον σημαντικότερο ρόλο της ζωής του και ξεκαθαρίσει ότι η πατρότητα ήταν μια συνειδητή επιλογή που άλλαξε την ψυχοσύνθεσή του και τον οδήγησε να επαναπροσδιορίσει τις προτεραιότητες του.

Τι είδους μπαμπάς είναι ο Φώτης Σεργουλόπουλος;

Από την αρχή της συνέντευξης αναφέρθηκε στην απόφασή του να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, ενώ σε ερώτηση της παρουσιάστριας για το πώς είναι ο ίδιος ως μπαμπάς απάντησε πως «Δεν είμαι τίποτα διαφορετικό απ’ ό,τι όλοι οι υπόλοιποι γονείς. Έχω τις αγωνίες που έχει οποιοσδήποτε γονιός, την αγωνία να είναι καλά το παιδί του και να το μεγαλώσει σωστά. Μου αρέσει που αρχίζω να αποκτώ μια καλή σχέση μαζί του και εκείνος με προσέχει» δήλωσε ο παρουσιαστής.

«Ο 6χρονος γιος μου είναι περήφανος για μένα»

Εν συνεχεία ανέφερε τα εξής: «Ο γιος μου είναι 6 ετών και είναι περήφανος για μένα. Είναι πολύ σπουδαίο πράγμα να έχεις μια προσωπική ζωή ισορροπημένη. Δεν είμαι σε τίποτα διαφορετικός από ό,τι είναι οι άλλοι γονείς. Έχει έρθει στο θέατρο να με δει και είναι πάρα πολύ περήφανος για μένα κι εγώ για εκείνον. Έλεγε στον κόσμο: “Αυτός είναι ο μπαμπάς μου”.

Πώς αντιμετωπίζει τις αρνητικές αντιδράσεις και τα κακεντρεχή σχόλια για το γεγονός ότι είναι μπαμπάς

Ερωτηθείς για το πώς αντιμετωπίζει τις  αρνητικές αντιδράσεις και τα κακεντρεχή σχόλια για το γεγονός ότι είναι μπαμπάς  απάντησε αποστομωτικά ότι  «Τα σχόλια που μπορεί να πει κάποιος στο Διαδίκτυο για εμένα, είναι κάτι που δεν με αφορά καθόλου. Δεν με αφορά διότι δεν τον ξέρω, τι μίζερη ζωή που ζει, δεν γνωρίζω τι περνάει αυτός ο άνθρωπος και γράφει τόσο άσχημα για μένα […] Θα κάτσω να ακούσω το σχόλιο κάποιου ανθρώπου που δεν ξέρω τι διάολο έχει περάσει στη ζωή του και πόσο άσχημα ζει; Βλέποντας έναν άνθρωπο ευτυχισμένο που έχει κάνει τη ζωή του ανοιχτή για να τη δει ο κόσμος και να πει “παιδιά μη μασάτε, η ζωή είναι μπροστά!”;

Δεν έχω σηκώσει καμία παντιέρα […] Και εγώ έχω ματώσει στη ζωή μου για να είμαι ξεκάθαρος, δεν ήμουν σε μια περίοδο και σε μια χώρα που ήμασταν όλοι Σουηδοί […] Η οποιαδήποτε φοβία είναι σχιζοφρένεια. Πρέπει να το κοιτάξουν αυτοί οι άνθρωποι, να πάνε σε έναν ψυχίατρο και να πουν φοβάμαι έναν άνθρωπο που είναι φανταχτερός. Και έχει αποδειχθεί και επιστημονικά πως ο άνθρωπος που φοβάται και επιτίθεται σε έναν άνθρωπο έχει ένα θεματάκι, ας το κοιτάξει. Εμείς θα του ανοίξουμε την πόρτα του ψυχίατρου για να τον συμβουλεύσει 5-6 πράγματα;» δήλωσε μεταξύ άλλων.

“Έχω βρει τη λύση στις δυσκολίες μου. Μπορεί να υπήρχαν δυσκολίες με το παιδί μου αλλά τις ξεπερνάω. Είμαι αυτός που είμαι, είμαι ξεκάθαρος, αυτό είναι το παιδί μου και εδώ είμαστε. Θες να με κάνεις παρέα; Κάνε με. Δεν θέλεις; Σήκω φύγε” λέει.