Τον εφιάλτη στα χέρια ενός συνομηλίκου του βίωσε ένα 12χρονο αγόρι σε κωμόπολη της Ημαθίας, καθώς όπως κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές ένας 13χρονος τον βίαζε από τον Αύγουστο του 2022.
Το χρονικό της φρίκης
Σύμφωνα με όσα φέρεται να υποστήριξε το παιδί, ο 13χρονος φερόμενος δράστης, τον οδηγούσε σε διάφορα σημεία και τον βίαζε παρά φύση αφού πρώτα τον χτυπούσε με κλωτσιές και μπουνιές ενώ παράλληλα τον απειλούσε.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, αυτό φέρεται να συνέβαινε από την 1 Αυγούστου έως και την περασμένη εβδομάδα, 8 Μαρτίου. Ο 12χρονος, υπεβλήθη σε ιατροδικαστική εξέταση χθες Κυριακή και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή εντοπίστηκαν ανάλογα ίχνη.
Σε βάρος του 13χρονου σχηματίστηκε δικογραφία από το τμήμα ασφαλείας Αλεξανδρειας, για βιασμό κατ’ εξακολούθηση.
Διαβάστε επίσης:
Ο Θάνος Καλλίρης ποζάρει μαζί με την 17χρονη κόρη του Δέσποινα!