Τέμπη: “Κοπελιά βοήθα με, τα παιδάκια μου.. Ουρλιαχτά “καιγόμαστε, πεθαίνουμε” ” – Συγκλονίζει 26χρονη στο φλεγόμενο βαγόνι (video)

Η Ελλάδα θρηνεί τους νεκρούς της τραγωδίας στα Τέμπη με τον πόνο των συγγενών και των δικών τους ανθρώπων να είναι ανείπωτος. Την ίδια στιγμή οι επιζήσαντες περνούν τον δικό τους Γολγοθά.

“Κάπως έτσι τελείωσε η ανέμελη ζωή μου, βλέποντας τον θάνατο κατάματα” – Ο εφιάλτης 26χρονης που επέζησε

Μία 26χρονη κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη, μίλησε στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA” για τις ώρες φρίκης που πέρασε, τα ουρλιαχτά, τις φωνές και τη μυρωδιά του θάνάτου που όπως είπε, την κυνηγά ακόμα. Η κοπέλα δεν έχει συνέλθει από τραγικά περιστατικά που βίωσε, ενώ δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός όταν την καλούσε ένας πατέρας στο τηλέφωνο και της είπε:

“Κοπελιά με πήρε ο γιος μου από το δικό σου τηλέφωνο, πού είναι;”, ενώ εκείνη δεν είχε κάποια απάντηση

Οι επιζήσαντες του δυστυχήματος αισθάνονται αισθάνονται θυμό αλλά και ενοχές, καθώς όλοι οι επιβάτες πήραν το ίδιο εισιτήριο και κάποιοι από αυτούς δεν γύρισαν ποτέ.

“23.23: Κάπως έτσι τελείωσε η ανέμελη ζωή μου. Βλέποντας τον θάνατο κατάματα. Μην ρωτάτε πως έγινε. Το θέμα είναι ότι έγινε. Απλά όλα σβήνουν, Ανοίγεις τα μάτια σου, αισθάνεσαι αίματα παντού, ανθρώπους να σε έχουν καταπλακώσει, γυαλιά σε όλο σου το κορμί, και να σου καίει το πρόσωπο η φλόγα που έρχεται κατά πάνω σου“, είπε αρχικά.

“Αλλά δεν σε τρομάζει αυτό. Σε τρομάζει ο διπλανός σου, που σου ουρλιάζει “κοπελιά βοήθα με, τα παιδάκια μου”.

Σε τρομάζει η κυρία που έβλεπες κατά τη διάρκεια όλου του ταξιδιού σου απέναντί σου, και τώρα δεν την αναγνώριζες από το πώς έχει παραμορφωθεί το πρόσωπό της, από τα αίματα.

Σε τρομάζουν τα ουρλιαχτά “καιγόμαστε, πεθαίνουμε”. Και απλά εκεί γίνεσαι “ένα” με τον άλλον τον άγνωστο που σε όλο το ταξίδι δεν ανταλλάξαμε κουβέντα:

Πρέπει να πηδήξουμε από το τρένο.

Έχει γυρίσει το βαγόνι, δεν μπορούμε να βγούμε.

Σπάστε το παράθυρο.

Καιγόμαστε, γρήγορα.

Θα τα καταφέρουμε.

Υπήρχε καθυστέρηση στα Παλαιοφάρσαλα. Μας ενημέρωσαν ότι θα κάνουμε 20 λεπτά υποχρεωτική στάση, γιατί υπήρξε κάποιο πρόβλημα στις γραμμές.

Όλοι στα βαγόνια αρχίσαμε να κάνουμε παράπονα. Εκεί φαίνεται να ακούστηκε το “πάμε και όπου βγει” που άκουσε επιβάτης από τον ασύρματο.

Μετά βγήκε νέα ανακοίνωση ότι θα φτάναμε στη Θεσσαλονίκη 12.25. και πάλι ακούστηκαν παράπονα από τους επιβάτες. Το προσωπικό ήταν σε αναστάτωση αλλά δεν μας έλεγαν τον λόγο”, δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στον δημοσιογράφο Θεολόγο Ηλιού, καθώς δεν ήταν σε θέση να βγει προς τα έξω με το όνομά της.

Διαβάστε επίσης:

Όσκαρ καλύτερης παιδικής ταινίας στον “Πινόκιο” του ντελ Τόρο -Ποιες ταινίες συναγωνίστηκε

Έχασαν οριστικά την επιμέλεια της μικρής Λυδίας οι γονείς του Αναγνωστόπουλου – Το άρθρο της Sun

Έφυγε από τη ζωή και η τρίτη γιαγιά-σύμβολο αλληλεγγύης από τη Συκαμνιά Λέσβου

Πατήσια: Εγκατέλειψαν τα παιδιά τους στο μπαλκόνι – Η κραυγή βοήθειας και τα κλάματα τη νύχτα κινητοποίησαν τη γειτονιά