Φτιάχνουμε 6 τέλεια αποκριάτικα αξεσουάρ

Απόκριες: Η γιορτή του ξεχωριστού, του ιδιαίτερου και του πρωτότυπου. Η εποχή που μπορούμε να φοράμε ό,τι θέλουμε και να μην σκεφτόμαστε την γνώμη κανενός.

Η εποχή που, όπως είναι φυσικό, λατρεύουν τα παιδιά! Θέλουν τις πιο ξεχωριστές στολές και τα πιο ιδιαίτερα στολίδια. Τι γίνεται, όμως, αν εμείς δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις ακριβές απαιτήσεις των παιδιών μας ή αν εκείνα δεν έχουν αποφασίσει τι κοστούμι θέλουν για φέτος;

Στολίζουμε τα… μαλλιά τους! Οι στέκες, οι κορδέλες και οι μεγάλες μάσκες έχουν την τιμητική τους αυτή την περίοδο και εμείς σας παρουσιάζουμε 5 από τις πιο ξεχωριστές για να φτιάξετε μαζί με τα παιδιά σας.

Στέκα μονόκερος

Τα τελευταία χρόνια οι μονόκεροι έχουν γίνει οι αγαπημένοι των παιδιών μας! Μια στέκα που θα θυμίζει αυτά τα πανέμορφα, μυθικά ζώα σίγουρα θα εντυπωσιάσει τα κορίτσια σας.

Δείτε πώς θα την φτιάξετε εδώ.

Γενειάδα ηλικιωμένου

Σε ποιο παιδί δεν αρέσει να παριστάνει κάποιον μεγαλύτερο; Οι στολές των παπούδων ταιριάζουν πολύ όμορφα στα αγόρια, δεν βρίσκεται;

Δείτε πώς θα φτιάξετε ένα πρόσωπο ηλικιωμένου εδώ.

Μάσκα με φτερά

Οι μεγάλες εντυπωσιακές μάσκες πάντα μαγνητίζουν τα παιδιά. Σίγουρα, θα τους αρέσουν περισσότερο όταν τη φτιάξετε εσείς γι’ αυτά.

Δείτε το πώς εδώ.

Φτερά

Όλα τα κορίτσια και τα αγόρια θα ήθελαν να πετάξουν. Τα ψεύτικα φτερά δεν είναι λύση, δίνουν, όμως, μια μικρή ελπίδα στο όνειρο.

Φτιάξτε τα δικά σας φτερά με ένα κλίκ εδώ – μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιο υλικό θέλετε για να φτιάξετε το ζευγάρι που ταιριάζει στο παιδί σας.

Στέκες Τρολς

Δεν ταιριάζει τίποτα περισσότερο στις Απόκριες από τα… Τρολς! Οι μικροί ήρωες έχουν αγαπηθεί όχι μόνο για τους αξιολάτρευτους χαρακτήρες τους, αλλά και τα υπέροχα μαλλιά τους.

Δείτε πώς θα φτιάξετε και εσείς μια στέκα Τρολ, εδώ.

Κάπα σουπερ ήρωα

Και ποιο αγόρι δεν θα ήθελε να έχει σούπερ δυνάμεις; Φτιάξτε του μια κάπα και αφήστε το να φανταστεί ότι σώζει τον κόσμο!

Δείτε πώς θα την φτιάξετε, χωρίς ράψιμο, εδώ.