Γιαγιά: «Η κόρη μου μετά από 9 μήνες έφερε την Τζωρτζίνα από την τάβλα να την κοιτάει στα μάτια»

Η γιαγιά των 3 αγγελουδιών από την Πάτρα και μητέρα της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη Λεγάτου, σε σημερινές τηλεοπτικές της δηλώσεις στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” ξέσπασε και για ακόμη μια φορά προσπάθησε να υπερασπιστεί την κόρη της.

«Δεν μπορώ άλλο, έχω χάσει τρία εγγόνια, η κόρη μου, είναι εκεί που είναι»

Για τα σχόλια που έχουν γραφεί ότι η ίδια πήγε με φτιαγμένο το μαλλί στα επισκεπτήρια είπε: «Μετά από τέτοια τραγωδία ασχολούνται με το αν το μαλλί μου είναι ίσιο».

Εκανε έκκληση στους δημοσιογράφους να την αφήσουν λίγο ήρεμη. «Δεν μπορώ άλλο, έχω χάσει τρία εγγόνια, η κόρη μου, είναι εκεί που είναι».

Η φωτογραφία της Ρούλας με την Τζωρτζίνα και η ατάκα που θα συζητηθεί

Έδειξε μια φωτογραφία της κόρης της, αγκαλιά με την Τζωρτζίνα λέγοντας ότι «η κόρη μου είναι αυτή. Μετά από εννέα μήνες έφερε το παιδί από την τάβλα να την κοιτάει μέσα στα μάτια».

“Ο Μάνος πένθησε μια μέρα για την Μαλένα”

Ερωτηθείσα πώς αντέδρασε η κόρη της βλέποντας την συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στην Αγγελική Νικολούλη, είπε ότι «έπεσε από τα σύννεφα» «Αυτά τα πράγματα που λέγονται ότι είναι χειριστική. Ποιος χειρίζονταν ποιον» είπε.

Η μητέρα της Ρούλας, αναρωτιέται αν ο πρώην γαμπρός της έχει δολοφονικά ένστικτα. «Μήπως ο Μάνος έχει δολοφονικά ένστικτα και θέλει να μπει στο κελί της Ρούλας», είπε.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην κόρη της και την σχέση που είχε με τον Δασκαλάκη: «Η Ρούλα είχε τόση μεγάλη αγάπη γι’ αυτόν τον άνθρωπο που μπορούσε να καταντήσει εμμονή. Η Ρούλα είχε δώσει τα πάντα γι’ αυτόν τον άνθρωπο« ανέφερε.

Στην συνέχεια επικαλούμενη πληροφορίες (σ.σ. μάλλον από την κόρη της Ρούλα) από τις συνεδρίες που έκανε το ζευγάρι σε ψυχολόγο είπε: ότι ο «Μάνος Δασκαλάκης πένθησε για μία μόλις ημέρα την Μαλένα» για να καταλήξει υποστηρίζοντας ότι «το ποιος πένθησε το γνωρίζει όλη η Πάτρα».

Διαβάστε επίσης:

“Όταν χάνεις τρία παιδιά προσπαθείς να μάθεις να αναπνέεις με αυτό τον λίγο αέρα που νιώθεις ότι έχει μείνει στον κόσμο σου”

5χρονο αγοράκι με αυτισμό γράφει τέλεια 12 γραμματοσειρές ανάμεσά τους και ελληνικά! (video)

Τα μόνιτορ της Τζωρτζίνας “δείχνουν” τον ένοχο και αποκαλύπτουν πώς η 9χρονη πάλεψε σκληρά για να ζήσει