Γιατί ο Μάνος επέμενε να κλειδώνει το δωμάτιο της Τζωρτζίνας στο «Αγλαΐα Κυριακού»;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση-θρίλερ της Πάτρας, όπου τρία παιδιά έχασαν τη ζωή τους μέσα σε τρία χρόνια. Οι νέες  πληροφορίες διαδέχονται η μία την άλλη με  τις αστυνομικές αρχές να προσπαθούν να «διαλευκάνουν» το μυστήριο.

Μαρτυρία ντοκουμέντο για τις κινήσεις Δασκαλάκη στο Παίδων

Σε μία πολύ σημαντική αποκάλυψη για την υπόθεση της Τζωρτζίνας και τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» προχώρησε η εκπομπή «Το Πρωινό».

Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι κάποιος -δύο μέρες πριν πεθάνει η άτυχη 9χρονη- κλείδωνε την πόρτα του θαλάμου της, γεγονός που αντιφάσκει με το ιατρικό και νοσοκομειακό απόρρητο.

Παρουσιάζοντας κομμάτι από τη δικογραφία, αναφέρεται ότι ο Μάνος Δασκαλάκης ήταν αυτός που ζήτησε από τους αρμόδιους γιατρούς το κλειδί του θαλάμου, για να κλειδώσει την πόρτα, προκειμένου να πάει με τη Ρούλα και την Τζωρτζίνα σε άλλο χώρο του νοσοκομείου για να κάνει εξετάσεις η κόρη τους.

Όπως κατέθεσε και νοσηλεύτρια, ο κ. Δασκαλάκης ζήτησε να κλειδώσει το δωμάτιο, καθώς μέσα υπήρχαν προσωπικά αντικείμενα και φοβόταν μην γίνουν αντικείμενα κλοπής.

Συμπληρώνοντας, η νοσηλεύτρια είπε ότι αφού κλείδωσε, επέστρεψε το κλειδί, το οποίο και ξαναζήτησε με το πέρας των εξετάσεων.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το ιατρικό απόρρητο, οι μόνοι χώροι που κλειδώνονται στα νοσοκομεία, είναι οι χώροι που κρατούνται τα φάρμακα και τα γραφεία των γιατρών.

Διαβάστε επίσης:

Απίθανη γιαγιά με 8 παιδιά, 16 εγγόνια, 23 δισέγγονα κλείνει τα 100 και μιλά για το μυστικό της μακροζωίας

Ώρες αγωνίας για 5χρονο στην Καβάλα: Τον δάγκωσε άλογο στο λαιμό

«Η απόλυτη ντροπή»: Τι έκανε η Πισπιρίγκου και εξόργισε τον ψυχίατρο Σούρα;