Η άμεση παρέμβαση 4χρονης έσωσε το σπίτι από φωτιά (σοκαριστικό βίντεο)

Η άμεση παρέμβαση 4χρονης έσωσε το σπίτι από φωτιά (σοκαριστικό βίντεο)

Ούτε τα σκυλιά της οικογένειας δεν είχαν μυριστεί την πυρκαγιά που ξέσπασε πρόσφατα σε σπίτι στη Φλώριντα. Ευτυχώς η 4χρονη μικρούλα που ζει εκεί την είδε εγκαίρως και έκανε ό,τι ακριβώς έπρεπε για να σώσει το σπίτι που ζει με την οικογένειά της!

Όταν, λοιπόν, η Amelia Jermyn ανακάλυψε, ότι η φριτέζα αέρα είχε πιάσει φωτιά στην κουζίνα, έπιασε πανικόβλητη με τα χέρια το κεφάλι της και αναφώνησε: “Φωτιά! Ωχ όχι! Ο μπαμπάς θα με σκοτώσει!” Αμέσως μετά έτρεξε και ειδοποίησε τον μπαμπά της, ο οποίος βούρτσιζε αμέριμνος τα δόντια του στο μπάνιο.

Ο Daniel Jermyn τότε έσπευσε στην κουζίνα, άρπαξε την φριτέζα και την πέταξε στην πισίνα της αυλής του σπιτιού τους.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά έχει μόνο λόγια ευγνωμοσύνης να λέει για την κόρη του, η οποία ως υπερ-ήρωας με τουτού έκανε αυτό που έπρεπε για την ασφάλεια της οικογένειας!

Αξίζει να σημειωθεί πως το ηθικό δίδαγμα αυτής της περιπέτειας είναι, ότι συσκευές που αναπτύσσουν θερμότητα (όπως η φριτέζα και η τοστιέρα) καλό είναι να βγαίνουν από την πρίζα όταν δεν χρησιμοποιούνται. Στην προκειμένη περίπτωση η φριτέζα προφανώς είχε κρατήσει λίπος από τα πολλά μαγειρέματα και με κάποιον τρόπο ενεργοποιήθηκε και άρπαξε φωτιά.

Δείτε στο βίντεο τι ακριβώς συνέβη:

Διαβάστε ακόμα:

Παιδί ΑμΕΑ και καλοκαιρινές διακοπές: Μια μάμα μοιράζεται την εμπειρία της με άλλους γονείς

Πειραιάς: Νέο Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Μ. Συρεγγέλα: Ξεκινά το φθινόπωρο το πρόγραμμα «Νταντάδες της Γειτονιάς»