Η Αθηνά Οικονομάκου φωτογραφίζεται με την… αρκετά φουσκωμένη κοιλίτσα της και μία τέλεια φόρμα εγκυμοσύνης!

Μπορεί να ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μόλις πριν από μερικές ημέρες, όμως η αλήθεια είναι ότι η Αθηνά Οικονομάκου διανύει ήδη τον 5ο μήνα και αυτό, για μία μαμά που κυοφορεί για δεύτερη φορά, κατά κανόνα σημαίνει, ότι η κοιλίτσα της θα φουσκώσει πολύ πιο γρήγορα!

Αυτό άλλωστε αποκαλύπτει και η ανάρτηση της γνωστής ηθοποιού στο Instagram, στην οποία και η ίδια αναρωτιέται αν είναι το ρούχο που την κάνει να φαίνεται τόσο φουσκωμένη ή το μωράκι που βρίσκεται εκεί!

Κρατώντας ένα γλυκύτατο σκυλάκι στην αγκαλιά της, λοιπόν, η Αθηνά Οικονομάκου φωτογραφήθηκε πριν από λίγες ώρες και πέρα από το πόσο λαμπερή και όμορφη είναι, δεν μπορέσαμε να μην παρατηρήσουμε και πόσο ΤΕΛΕΙΑ είναι η washed-out φόρμα της με το -αρκετά φαρδύ, για τις ανάγκες της μανούλας- φούτερ! Το δε χρώμα αυτής… μήπως μαρτυρά κάτι για το φύλο του μωρού της;

View this post on Instagram

A post shared by Athina (@athinao1konomakou)

Η ίδια η ηθοποιός βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε πυρετώδεις προετοιμασίες, αφενός ετοιμάζοντας να λανσάρει την ανοιξιάτικη συλλογή ρούχων της και αφετέρου προετοιμάζοντας το σπίτι της για το νέο μέλος! Της ευχόμαστε τα καλύτερα!