Η αυλή του σπιτιού θα γίνει ο καλύτερος παιδότοπος!

Ο καιρός ανοίγει και τα παιδιά με την πρώτη ευκαιρία θέλουν να βγουν στο πάρκο και στη φύση για να απολαύσουν ξέγνοιαστα το παιχνίδι τους. Ποιος είπε ότι μόνο το παιχνίδι στο πάρκο έχει πλάκα και ξεγνοιασιά;

Αν ανήκετε στην κατηγορία όσων τυχερών διαθέτουν σπίτι με κήπο τότε αξίζει να διαβάσετε τις προτάσεις που συγκέντρωσε για εσάς το Infokids.gr και δείτε πώς μπορείτε με έξυπνες ιδέες να δημιουργήσετε έναν εντελώς διαφορετικό χώρο που τα παιδιά θα απολαμβάνουν να περνούν τον ελεύθερό τους χρόνο.

  1. Στήστε Κουκλοθέατρο

Δημιουργήστε ένα μικρό θεατράκι, φτιάχνοντας μια αυλαία με κόκκινη λινάτσα την οποία θα περάσετε από ένα σκοινί που θα δέσετε ανάμεσα σε 2 δέντρα ή σε 2 σημεία που βρίσκονται σε ικανή απόσταση για να δημιουργήσετε το επιθυμητό τελικό αποτέλεσμα. Τα παιδιά μπορούν να εμπνέονται και να παίζουν όποτε επιθυμούν αυτοσχέδιες θεατρικές παραστάσεις.

 2.Παιχνίδια Ισορροπίας

Ακολουθώντας τα χνάρια του τηλεοπτικού Survivor μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αυτοσχέδιο παιχνίδι ισορροπίας, τοποθετώντας διάσπαρτα κατά μήκος κορμούς δέντρων σε διαφορετικά ύψη. Τα παιδιά πρέπει να πηγαίνουν από το ένα στο άλλο με προσεκτικά βήματα χωρίς να πέσουν. Όποιο πέσει επαναλαμβάνει τη διαδρομή.

Διαβάστε περισσότερα στο Infokids.com.cy