Η Disneyland θα λειτουργήσει ως κέντρο εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού

To πρώτο μεγάλο κέντρο εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού, στην κομητεία Όραντζ, της Καλιφόρνια θα γίνει η Disneyland, η οποία παραμένει κλειστή από τον Μάρτιο του 2020.

Την παραπάνω ανακοίνωση έκαναν αργά εχθές (Δευτέρα 11/1) κυβερνητικοί αξιωματούχοι, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας του ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters.

Όπως ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους αξιωματούχοι της κομητείας, το δημοφιλές θεματικό πάρκο της Ντίσνεϊ θα γίνει το πρώτο Μεγάλο Σημείο Χορήγησης εμβολίων στην κομητεία και η λειτουργία του θα ξεκινήσει αργότερα αυτή την εβδομάδα.

Ο Andrew Do, προϊστάμενος της κομητείας Όραντζ, εκτελών χρέη προέδρου, δήλωσε σχετικά: «Το Θεματικό Πάρκο της Disneyland, ο μεγαλύτερος εργοδότης στην καρδιά της κομητείας Όραντζ, προσφέρθηκε να φιλοξενήσει το πρώτο Μεγάλο Σημείο Χορήγησης εμβολίων στην κομητεία αναλαμβάνοντας ένα μνημειώδες έργο στη διαδικασία διανομής των εμβολίων».

Από τη μεριά της η επικεφαλής ιατρικών θεμάτων στα θεματικά πάρκα της Disney, Pamela Hymel, ανέφερε σε ανακοίνωσή της μέσω e-mail: «Η Disneyland είναι υπερήφανη για την παροχή βοήθειας με σκοπό τη στήριξη της κομητείας Όραντζ και της πόλης Άναχαϊμ μέσω της αξιοποίησης της ιδιοκτησίας μας. Και είμαστε ευγνώμονες για όλες τις προσπάθειες (των αρμοδίων) να καταπολεμήσουν την Covid-19».