Η ερωτική επιστολή του Φοίβου Δεληβοριά σε συμμαθήτριά του από το 1983!

Δεν σταματά να μας δίνει λόγους να τον αγαπάμε ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο οποίος πρόσφατα ανακάλυψε και “ανέβασε” στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ένα ερωτικό γράμμα που είχε γράψει το 1983 για τη συμμαθήτριά του Λένα. Όπως ο ίδιος σχολιάζει στη σχετική ανάρτηση:

Σημείωμα που έγραψα στη Λένα από το άλλο τμήμα την άνοιξη του 1983 (Δ´ Δημοτικού). Το βρήκα σήμερα, σε πασχαλινή εξόρμηση στην αποθήκη στο πατρικό.Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν.

Δείτε τι της γράφει:

Όπως ήταν αναμενόμενο, η εν λόγω ανάρτηση απέσπασε εκατοντάδες σχόλια και χιλιάδες likes, ενώ αποδεικνύει για ακόμα μια φορά τον τρυφερό και ρομαντικό χαρακτήρα του μουσικοσυνθέτη και συγγραφέα –θυμίζουμε για το νέο του παιδικό βιβλίο και CD εδώ.

Όπως θα δείτε, βέβαια, στα σχόλια, δίπλα στη σχετική ανάρτηση, το γράμμα δεν δόθηκε ποτέ στη Λένα, κάτι που, όπως πολύ εύστοχα σχολιάζει ο υπερταλαντούχος Κωνσταντίνος Κάππα οδήγησε ίσως στο: Κι ύστερα απο χρόνια αυτές οι πρώτες γραμμές γίνανε τραγούδι που έλεγε “Αν ζούσαμε σ’ άλλη εποχή ίσως και να `χαμε παντρευτεί..”

Το μεγάλο ερώτημα, βέβαια, παραμένει: Ποια είναι η Λένα και γιατί δεν έχει ακόμα εμφανιστεί;