Η Μαριάννα Τουμασάτου φωτογραφίζει και μας δείχνει για πρώτη φορά τη 10χρονη κόρη της!

Η Μαριάννα Τουμασάτου είναι από τις ηθοποιούς που αποφεύγει να δημοσιοποιήσει την προσωπική της ζωή και που χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυρίως για επαγγελματικούς σκοπούς. Ειδικά την 10χρονη κόρη της, την οποία έχει αποκτήσει με τον επίσης ηθοποιό Αλέξανδρο Σταύρου, δεν την έχουμε δει ποτέ!

Μιλώντας για το θέμα αυτό σε παλαιότερη συνέντευξη, η ίδια είχε πει: «Δεν μπορώ να το διαχειριστώ, γι’ αυτό και δεν το κάνω», και συνέχισε: «Η μικρή έχει έρθει στο θέατρο, έχει δει παραστάσεις, έχει ανέβει στη σκηνή, έχει γνωρίσει συναδέλφους και γνωρίζει τι δουλειά που κάνουμε. Δεν ζει κλεισμένη». Ενώ διευκρίνισε ότι δεν κατακρίνει όποιον φωτογραφίζει ή εκθέτει τα παιδιά του, λέγοντας «Την εκθέτουμε σε μια θεματολογία που εμείς θεωρούμε ακίνδυνη. Μπορεί και να κάνουμε λάθος. Δεν τα ξέρω όλα και δεν έχω δίκιο σε όλα. Δεν κρίνω τους γονείς που το κάνουν. Εκείνοι μπορούν να το διαχειριστούν καλύτερα, εγώ όχι».

Κι όμως, όπως φαίνεται το καμάρι της μάνας υπερισχύει των δισταγμών, και σε ένα από τα πρόσφατα stories της, η Μαριάννα Τουμασάτου μας δείχνει για πρώτη φορά την Παναγιώτα- Χρυσηίδα!

Και πώς να μην καμαρώνει για το όμορφο αυτό κορίτσι, με τα μακριά ξανθοκάστανα μαλλιά, το οποίο άλλωστε είναι και το μοναχοπαίδι της;