Η “θεά” Σαρλίζ Θερόν απολαμβάνοντας βουτιές στην Ελλάδα με τις κόρες της μας δίνει μαθήματα αποδοχής

Η “θεά” Σαρλίζ Θερόν απολαμβάνει τις βουτιές της στην Ελλάδα με τις κόρες της και δίνει μαθήματα αποδοχής

Με τη λεζάντα «Εγώ και τα κορίτσια μου για μια ζωή» η πανέμορφη χολυγουντιανή σταρ που τις τελευταίες ημέρες απολαμβάνει τις διακοπές της στις Κυκλάδες, διαμένοντας σε ιστιοπλοϊκό δημοσίευσε νωρίτερα σήμερα ένα βίντεο στο Instagram που δείχνει την ίδια και τα παιδιά της να απολαμβάνουν με δροσιστική βουτιά από το σκάφος τους.

Η Σαρλίζ Θερόν βρέθηκε στα ανοιχτά της Πάρου και αμέσως μετά τη βουτιά δημοσίευσε το παρακάτω βίντεο:

Με την ανάρτησή της αυτή η Θερόν παραδίδει για ακόμα μία φορά μαθήματα μητρότητας και αποδοχής της διαφορετικότητας και ο λόγος είναι, ότι επιβάλλει σε όλους να αποδεχθούν ότι η 9χρονη Τζάκσον που γεννήθηκε αγόρι έχει επιλέξει να είναι κορίτσι! Η ίδια είχε πει χαρακτηριστικά στο παρελθόν σε συνέντευξή της: “Ναι, κι εγώ αρχικά νόμιζα ότι ήταν αγόρι. Μέχρι που με κοίταξε στα μάτια όταν ήταν τριών ετών και μου είπε: “Δεν είμαι αγόρι”. Αυτή είναι λοιπόν η αλήθεια. Έχω δύο πανέμορφες κόρες, τις οποίες, σαν κάθε γονιός, θέλω να προστατέψω και να δω να ανθίζουν στη ζωή. Γεννήθηκαν αυτές που είναι, και δεν είναι στο δικό μου χέρι να αποφασίσω πώς να εξελιχθούν μεγαλώνοντας.”

Η Θερόν είχε δείξει την αποδοχή της στην έκφραση αυτή του παιδιού της από νωρίς. Το 2017, μάλιστα, δεν ήταν λίγοι που την κατηγορούσαν ότι φορά στον γιο της φορέματα για να βγει έξω, τα οποία όμως ο ίδιος είχε επιλέξει.

Στις διακοπές της η Θερόν βρίσκεται, επίσης, μαζί με την 5χρονη Όγκουστ, την μητέρα της, Γκέρντα Μάριτζ και διάφορους φίλους της, ανάμεσα στους οποίους πιθανός να βρίσκεται και ο νέος της σύντροφος.

Διαβάστε ακόμα:

Το 98% των παιδιών που αρρωσταίνουν από Covid-19 αναρρώνουν πλήρως σε περίπου δύο μήνες

Αυτή η 4χρονη είναι το μοναδικό παιδί στον κόσμο με το Σύνδρομο “Μπέντζαμιν Μπάτον”

H Nίκη Κεραμέως αποκλειστικά στο Infokids.gr: “Oι μαθητές τον Σεπτέμβρη θα βρεθούν σε ένα αναβαθμισμένο σχολείο”