Καλαμάτα: Έλουσε πατέρα και τη 10χρονη κόρη του με βενζίνη για έναν αδιανόητο λόγο

Ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής στη Σπερχογεία Καλαμάτας όταν ένας 39χρονος περιέλουσε με βενζίνη έναν 48χρονο γείτονα και την κόρη του επειδή ενοχλούνταν από την μουσική που έπαιζε από το σπίτι τους

Έλουσε πατέρα και τη 10χρονη κόρη με βενζίνη

Ο 39χρονος και ο 48χρονος βρίσκονταν σε διαρκή διένεξη το τελευταίο διάστημα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tharrosnews.gr και την Κυριακή ο 39χρονος πήρε την κατάσταση στα χέρια του.

Η διαμάχη ξεκίνησε από τη μουσική που έπαιζε στο σπίτι του 48χρονου και λίγο πριν από τις 15:00 το μεσημέρι υπήρξε λογομαχία για το θέμα μεταξύ μελών των δύο οικογενειών.

Λίγα λεπτά πριν από τις 19.30 το απόγευμα ο 39χρονος πήγε στο σπίτι της οικογένειας του 48χρονου με ένα μπιτόνι με βενζίνη και περιέλουσε τον ίδιο και την 10χρονη κόρη της οικογένειας και απείλησε ότι θα τους κάψει.

Μάλιστα, τα θύματα περιγράφουν ότι τον είδαν να βάζει το χέρι στην τσέπη, αλλά δεν είδαν αν είχε πάνω του αναπτήρα. Τότε του επιτέθηκαν και τον ανάγκασαν να φύγει από το σπίτι τους. Ταυτόχρονα είχε ειδοποιηθεί η Αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τον 39χρονο.

Τι κατηγορίες αντιμετωπίζει ο 39χρονος

Την υπόθεση έχει αναλάβει και διερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας και ο 39χρονος αντιμετωπίζει κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή. Ο 39χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή αύριο το πρωί, ενώ κατέθεσε και μήνυση εναντίον του 48χρονου για πρόκληση σωματικών βλαβών.