Αρχική Fun Time 5 καλοκαιρινές κατασκευές που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά

5 καλοκαιρινές κατασκευές που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά

Το καλοκαίρι οι μέρες είναι μεγαλύτερες και τα παιδιά δεν έχουν σχολείο ή άλλες δραστηριότητες. Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό. Τα ζωηρά παιδιά μας "αφηνιάζουν" μέσα στο σπίτι ή βαριούνται τόσο που αρχίζουν να... γκρινιάζουν.

Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, και σας προτείνουμε ορισμένες κατασκευές για να κάνετε μαζί τους και να περάσετε ευχάριστα και δημιουργικά το καλοκαίρι σας.

Κάστρα από χαρτί

Μην πετάξετε τα ρολά από τα χαρτιά κουζίνας και τουαλέτας. Δείτε πώς θα τα μετατρέψετε σε πανέμορφα καστράκια για τα παιδιά σας εδώ.

Χρωματιστές φούσκες

Όλα τα παιδιά λατρεύουν τις φούσκες και τα χρώματα. Δείτε πώς θα τα συνδυάσετε με μοναδικό τρόπο εδώ.

Καλοκαιρινό διακοσμητικό

Δώστε στο σπίτι σας καλοκαιρινή αύρα και σε εσάς καλοκαιρινή διάθεση με διακοσμητικά που θυμίζουν δροσερά φρούτα. Δείτε πώς θα τα φτιάξετε εδώ.

Ονειροπαγίδες

Δεν ταιριάζουν μόνο σε κήπους. Διακοσμήστε το παιδικό δωμάτιο με μία ονειροπαγίδα που θα έχει φτιάξει το παιδί σας παίρνοντας παράδειγμα από εδώ.

Βάζα με... χαρακτήρα

Τα παιδιά μπορούν να ζωγραφίσουν,να σχεδιάσουν, να κολλήσουν μάτια και μύτη πάνω σε ένα γυάλινο βάζο, το οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν ως μολυβοθήκη ή γλαστράκι. Δείτε πώς θα το φτιάξετε εδώ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter