Καθαρίστε το σπίτι για την Πρωτοχρονιά σε 10 λεπτά!

Ο περισσότερος κόσμος ανυπομονεί για τις γιορτές, αλλά πριν από το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν μέσα στο σπίτι για να υποδεχθείτε τους καλεσμένους σε έναν όμορφο, περιποιημένο και καθαρό χώρο.

Δείτε βασικά tips για να καταφέρετε να καθαρίσετε αποτελεσματικά και χωρίς άγχος το σπίτι μέσα σε 5 μέρες αφιερώνοντας 10 λεπτά την ημέρα σε αυτό.

Ημέρα 1η: Περπατήστε μέσα στο σπίτι με ένα σημειωματάριο στο χέρι και καταγράψτε όλες τις ατέλειες που ενδεχομένως θα παρατηρούσε ένας καλεσμένος. Αναθέστε στα μέλη της οικογένειας διάφορες δουλειές. Όσο πιο πολλά χέρια υπάρχουν, τόσο πιο εύκολα και γρήγορα θα καθαριστεί το σπίτι σας. Ξεκινήστε καθαρίζοντας όλα τα παράθυρα, τους καθρέφτες και βγάλτε τις κουρτίνες από το μπάνιο και τα σκεπάσματα από το κρεβάτι σας για να πλυθούν. Μπορεί οι καλεσμένοι να μη δουν το σκέπασμα του κρεβατιού σας, αλλά καλό είναι να υποδεχθείτε τη νέα χρονιά με καθαρή συνείδηση και καθαρό σπίτι.

Ημέρα 2η: Ξεσκονίστε όλο το σπίτι από πάνω μέχρι κάτω. Δώστε ιδιαίτερη έμφαση στο μπάνιο, την κουζίνα και το σαλόνι. Οι καλεσμένοι θα παρατηρήσουν και την παραμικρή λεπτομέρεια στο μπάνιο σας, όπου θα βρεθούν μόνοι τους και θα μπορούν ανεξέλεγκτα να τσεκάρουν τα πάντα μέσα σε αυτό.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com – thehomeissue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό, αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.