Kερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για τις 2 κουκλοθεατρικές παραστάσεις της ομάδας «Αφού» στην Αθήνα (22-23/7)

Η κουκλοθεατρική ομάδα «Αφού» επιστρέφει με δυο παραστάσεις για παιδιά και οικογενειακό κοινό στο Δήμο Αθηναίων τον Ιούλιο 2021. Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη 22 Ιουλίου θα παρουσιάσει την ολοκαίνουρια κουκλοθεατρική κωμωδία «Ο Οδοντοχαλάστρας και η Γλυκοσυμμορία του» στο Δημοτικό Θέατρο Γκράβας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του ΟΠΑΝΔΑ και την Παρασκευή 23 Ιουλίου τον «Μαθητευόμενο Μάγο» του Γκαίτε στον θερινό κινηματογράφο ΑΒ στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Τεχνόπολης.

Περισσότερες πληροφορίες για τις παραστάσεις

«Ο Οδοντοχαλάστρας και η Γλυκοσυμμορία του» στο δημοτικό θέατρο Γκράβας

Η νέα παράσταση κουκλοθεάτρου της ομάδας «Αφού» «Ο Οδοντοχαλάστρας και η Γλυκοσυμμορία του» έρχεται την Πέμπτη 22 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Γκράβας για να μας χαρίσει απλόχερα το γέλιο και τη διασκέδαση μέσα από μια πρωτότυπη και αστεία ιστορία με εντυπωσιακά εναλλασσόμενα σκηνικά, πολλή μουσική και χειροποίητες κούκλες φτιαγμένες με αγάπη και μεράκι.

Λίγα λόγια για το έργο:

Η αδυναμία της Φωτεινής στα γλυκά και η αμέλειά της ως προς την στοματική της υγιεινή την έχουν βάλει σε μπελάδες. Έχει επιτρέψει σε αυτά τα πλασματάκια-μικρόβια να χτίσουν μια ολόκληρη καστροπολιτεία μέσα στο στόμα της! Ο Οδοντοχαλάστρας ολόκληρες πολυκατοικίες έχει σκαρώσει με τις τρυπανοεφευρέσεις του, η Στριμόνια μιλάει συνέχεια για τις συνταγές της γιαγιάς της Τερηδόνας, ο δε Χακεράκιας τις μάχες με τους Οδοντοκρεμούληδες τις έχει κάνει επιστήμη! Αυτοί και άλλοι πολλοί είναι οι ήρωες της ιστορίας μας, μια ιστορίας διαδραστικής, δοσμένης σε εντυπωσιακά εναλλασσόμενα σκηνικά, με 13 χειροποίητες κούκλες άμεσου χειρισμού σε διάφορα μεγέθη, αστείους διαλόγους, πολλή μουσική και όχι μόνο! Θα βοηθήσει τα παιδιά να εξοικειωθούν με την υγιεινή των δοντιών αλλά και την επίσκεψη στον οδοντίατρο, διασκεδάζοντας!

Συντελεστές

Δραματουργία – κείμενο: Δήμητρα Πεμούση
Σκηνικά – Κοστούμια: κουκλοθεατρική ομάδα «Αφού / ΜπαGάζια»
Μουσική- Sound Design: Μανώλης Μανουσάκης
Τραγούδια: Κωνσταντίνος Ευαγγελόπουλος
Εμψύχωση: Χριστίνα Τσάτσου, Δήμητα Πεμούση
Φωτισμοί: Κωνσταντίνος Κωστόπουλος
Ειδικές κατασκευές: ομάδα «Αφού» / ΜπαGάζια
Παραγωγή: ΑΜΚΕ ΜπαGάζια
Επικοινωνία: «Τέχνες και Παιδί», press.texnes.paidi@gmail.com
Fb page: Αφού Κούκλο-θεατρική Ομάδα

Παίζουν: Δήμητρα Πεμούση, Χριστίνα Τσάτσου

Κουκλοθεατρική παράσταση «Οδοντοχαλάστρας και η Γλυκοσυμμορία του»

Ημερομηνία παράστασης: Πέμπτη, 22/7/2021

Ώρα: 9 μ.μ.

Δημοτικό Θέατρο Γκράβας: Ταϋγέτου 60, Αθήνα

Διάρκεια: 55 λεπτά

Τιμή εισιτηρίου: 7 ευρώ

Μην τις χάσετε! Η κουκλοθεατρική ομάδα «Αφού» παρουσιάζει 2 παιδικές παραστάσεις στην Αθήνα (22-23/7)

«Ο Μαθητευόμενος Μάγος» του Γκαίτε στον ιστορικό θερινό Κινηματογράφο ΑΒ
Μετά την επιτυχημένη περιοδεία σε Ελλάδα και εξωτερικό, η αγαπημένη κουκλοθεατρική παράσταση «Ο Μαθητευόμενος Μάγος» της ομάδας «Αφού» επιστρέφει την Παρασκευή 23 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στον Δημοτικό θερινό κινηματογράφο ΑΒ για να προσφέρει μια διαφορετική κουκλοθεατρική εμπειρία σε μικρούς και μεγάλους θεατές μέσα από το παραμύθι του Γκαίτε.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Ο ανίατος βήχας του Φον- Βιξ βάζει όλη την πολιτεία σε μπελάδες. Ο πιστός του φίλος Τσουρούφλης αποφασίζει να πάει να βρει τον καλοσυνάτο Μάγο Μερκούριο που βοηθάει όλον τον κόσμο, για να τον δώσει ένα μαγικό φίλτρο για τον Δρακόβηχα. Ο μικρός μαθητευόμενος μάγος τα κάνει όλα στην κυριολεξία μούσκεμα!!! Η παράσταση πραγματεύεται την περιέργεια των παιδιών, τη φιλία, την αξία της συνεργασίας, την υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων τους, την υπευθυνότητα και το δικαίωμα των παιδιών στο γέλιο και τη διασκέδαση. Τα παιδιά παίζουν ενεργό ρόλο στο κτίσιμο της ιστορίας. Η παράσταση διαδραματίζεται σε εντυπωσιακά σκηνικά με ιδιαίτερους μηχανισμούς, με ατμοσφαιρικούς φωτισμούς και πρωτότυπη μουσική που ενισχύει τα συναισθήματα των παιδιών. Οι κούκλες είναι χειροποίητες, άμεσου χειρισμού, φτιαγμένες με πολύ μεράκι και αγάπη.

Trailer παράστασης:

Ο ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΜΑΓΟΣ from dimitra pemousi on Vimeo.

Συντελεστές:
Διασκευή/ Σκηνοθεσία: Δήμητρα Πεμούση
Κατασκευές: κουκλοθεατρική ομάδα «Αφού» / ΜπαGάζια»
Μουσική: Μανώλης Μανουσάκης
Φωτογραφία/ Φωτισμοί: Κώστας Κωστόπουλος
Παραγωγή: ΑΜΚΕ ΜπαGάζια
Επικοινωνία: «Τέχνες και Παιδί», press.texnes.paidi@gmail.com
Fb page: Αφού Κούκλο-θεατρική Ομάδα

Παίζουν: Δήμητρα Πεμούση, Χριστίνα Τσάτσου

Κουκλοθεατρική παράσταση «Ο μαθητευόμενος Μάγος»

Ημερομηνία παράστασης: Παρασκευή 23/7/2021

Ώρα: 9 μ.μ.

Θερινός Κινηματογράφος ΑΒ: Θεοτοκοπούλου 36, Άνω Πατήσια

Διάρκεια: 55 λεπτά

Τιμή εισιτηρίου: 7 ευρώ

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις 10 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε τις κουκλοθεατρικές παραστάσεις της ομάδας “Αφού”. Ειδικότερα, οι 5 πρώτοι θα παρακολουθήσουν την παράσταση «Ο Οδοντοχαλάστρας και η Γλυκοσυμμορία του» την Πέμπτη 22 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Γκράβας  και οι επόμενοι 5 την παράσταση «Ο Μαθητευόμενος Μάγος» της ομάδας «Αφού» επιστρέφει την Παρασκευή 23 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στον Δημοτικό θερινό κινηματογράφο ΑΒ.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 12:00.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις 10 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε τις κουκλοθεατρικές παραστάσεις της ομάδας “Αφού”. Ειδικότερα, οι 5 πρώτοι θα παρακολουθήσουν την παράσταση «Ο Οδοντοχαλάστρας και η Γλυκοσυμμορία του» την Πέμπτη 22 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Γκράβας  και οι επόμενοι 5 την παράσταση «Ο Μαθητευόμενος Μάγος» της ομάδας «Αφού» επιστρέφει την Παρασκευή 23 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στον Δημοτικό θερινό κινηματογράφο ΑΒ.

Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 21η Ιουλίου θα διεξαχθεί από τo ΙnfoΚids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.

Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

Για την παράσταση «Ο Οδοντοχαλάστρας και η Γλυκοσυμμορία του» την Πέμπτη 22 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Γκράβας

1.Σοφία Ευαγγελέλλη

2. Κατερίνα Κουτράκη

3.Τάσος Ραμμόπουλος

4.Τάνια Σαμιωτάκη

5.Ελένη Άνθη

Για την παράσταση «Ο Μαθητευόμενος Μάγος» της ομάδας «Αφού» επιστρέφει την Παρασκευή 23 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στον Δημοτικό θερινό κινηματογράφο ΑΒ.

6.Nίκος Ηλιάδης

7.Φωτιάδη Παναγιώτα

8.Παντελής Δράκος

9.Φώτιος Γρηγοριάδης

10.Δήμητρα Μανδράκη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.