Κερδίστε δύο διπλές προσκλήσεις για το ντοκιμαντέρ “Young Plato” στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών (07/12)

Κερδίστε δύο διπλές προσκλήσεις για το ντοκιμαντέρ "Young Plato" στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών (07/12)

Από τις 7 Δεκεμβρίου 2022, το CineDoc επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης με το πολυβραβευμένο ντοκιμαντέρ ΥΟUNG PLATO, με θέμα το πως η διδασκαλία της αρχαίας φιλοσοφίας μπορεί να ενδυναμώσει και να ενθαρρύνει τα παιδιά 4-11 ετών να δουν πέρα από τα όρια και τους περιορισμούς της ζωής τους.

Σε μια εργατική περιοχή του Μπέλφαστ, που μαστίζεται από τη φτώχεια, τα ναρκωτικά και τα όπλα, ο διευθυντής ενός δημοτικού σχολείου έχει ένα όνειρο: να εντάξει στο πρόγραμμα μαθήματα αρχαίας ελληνικής φιλοσοφίας.

Περιτριγυρισμένα από πορτρέτα του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη και του Σενέκα, οι ζωηροί μαθητές μαθαίνουν να σκέφτονται, να αμφισβητούν και να φιλοσοφούν τη ζωή τους.

Μια μικρή όαση ειρήνης και διαλογισμού μακριά από τις ταραχές της σχολικής αυλής αλλά και της πρόσφατης ιστορίας της Βόρειας Ιρλανδίας. Βλέπουμε πώς η φιλοσοφία μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά δημοτικού να αμφισβητήσουν τους μύθους του πολέμου και της βίας, καθώς επίσης τα αφηγήματα που τους υπαγορεύουν οι γονείς τους, οι συνομήλικοί τους και η κοινωνική και οικονομική τους θέση.

Σκηνοθεσία: Νεάσα Νι Χίαναν, Ντέκλαν ΜακΓκραθ | 52’ | 2021 | Ιρλανδία

Η ταινία βραβεύθηκε με το Ειδικό Βραβείο της Επιτροπής στο 24ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Θεσσαλονίκης, με το Βραβείο British Independent Film Award 2022, το DocEdge Award στο Documentary Edge Festival 2022, το Βραβείο Καλύτερο Ντοκιμαντέρ στο One WorldInternational Human Rights Documentary Film Festival κ.α.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή και δύο τυχεροί θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την προβολή του ντοκιμαντέρ “Young Plato”, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 20.00, στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών.

Πώς θα δηλώσετε συμμετοχή

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη. Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email). Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 06 Δεκεμβρίου.

ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε 2 διπλές προσκλήσεις για για την προβολή του ντοκιμαντέρ “Young Plato”, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 20.00, στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.

Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην δωροθέτρια εταιρία ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

O διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερoί νικητές:

1.Ιφιγένεια Μανουσοπούλου

2.Ιωάννα Παλιούρα

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.