Η ιστορία της Ιωάννας: “Γέννησα τρίδυμα από δότρια ωαρίου και δότη σπέρματος…” (video)

Η συγκλονιστική ιστορία της Ιωάννας Κούνδουρου, μίας γυναίκας που έγινε μητέρα τριδύμων με δότη σπέρματος και δότρια ωαρίων ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσα από την συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν” στην ΕΡΤ.

H μαμά Ιωάννα είναι μια γυναίκα που επιθυμούσε διακαώς να ζήσει το δώρο της μητρότητας και ήταν αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να δει το όνειρό της να υλοποιείται. Ο ερχομός ενός παιδιού ήταν η βαθιά της λαχτάρα και το πάλεψε με νύχια και με δόντια.

Πέρασε από τον Γολγοθά των εξωσωματικών όμως το πολυπόθητο θετικό τεστ κύησης δεν ερχόταν

Αλλάζει κέντρο εξωσωματικής και ενημερώνει τον γιατρό ότι επιθυμεί τη λύση δότριας ωαρίου. Γίνονται οι απαραίτητες διαδικασίες και η τύχη της χαμογελά εις τριπλούν καθώς όπως διαπιστώθηκε κυοφορούσε τρίδυμα. Ο γιατρός της εξέφρασε επιφυλάξεις για το αν θα κατάφερνε να επιβιώσει το τρίτο μωράκι καθώς ήταν πολύ μικρότερο από το δεύτερο και υπήρχε κίνδυνος για την υγεία του. Όμως όλα εξελίχθηκαν ομαλά και τα τριδυμάκια γεννήθηκαν υγιή.

Η μαμά Ιωάννα εξομολογήθηκε ότι πέρασε και επιλόχειο κατάθλιψη καθώς από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε εντελώς μόνη της με τρία μωρά αλλά τα κατάφερε και μεγαλώνει με εξαιρετικό τρόπο τα τρίδυμα της (2 αγόρια και ένα κορίτσι).

Δείτε τη συγκλονιστική της εξομολόγηση

Διαβάστε επίσης:

O Oswald The Lucky Rabbit επιστρέφει στην Disney 95 χρόνια μετά με ένα ολοκαίνουργιο μικρού μήκους animation

Δίκη για το Μάτι: Η συγκλονιστική κατάθεση της Βαρβάρας Φύτρου – «Για την Εβίτα, τον Ανδρέα και τον Γρήγορη»

Δίκη για το Μάτι: “O 4.5 ετών γιος μου είχε εγκαύματα στο 50% του σώματος του. Έχει ψυχολογικά προβλήματα…Φοβάται…..”

Αγωνία στην Κρήτη: Νεογνό νόσει σοβαρά με κορωνοϊό – Παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή