Αρχική Infokids Υγεία Κιλκίς: Το δυστύχημα της στοίχισε τη μητέρα και την ακρωτηρίασε - Πώς να βοηθήσουμε την 10χρονη

Κιλκίς: Το δυστύχημα της στοίχισε τη μητέρα και την ακρωτηρίασε - Πώς να βοηθήσουμε την 10χρονη

Τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου η έκκληση οικονομικής βοήθειας που απευθύνει ο Σύλλογος  Ανάσα Ευαισθησίας Ν Κιλκις για να συγκεντρωθούν χρήματα ώστε να καταφέρει μια 10χρονη να αποκτήσει τεχνητό μέλος καθώς ακρωτηριάστηκε κατόπιν ανοιχτού κατάγματος που υπέστη στον αριστερό βραχίονα μετά από ένα σφοδρό τροχαίο που συνέβη το καλοκαίρι και στοίχισε τη ζωή στην εγκυμονούσα τότε 30χρονη μαμά της. Υπενθυμίζεται ότι οι γιατροί κατάφεραν να φέρουν στη ζωή το δεύτερο παιδί της άτυχης γυναίκας, το οποίο και συνεχίζει να νοσηλεύεται σε θερμοκοιτίδα. Το τροχαίο συνέβη όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η άτυχη 30χρονη εξετράπη της πορείας του και ανετράπη.

Η υπεύθυνη του συλλόγου, Χριστίνα Κουρουζίδου, δηλώνει ότι η εν λόγω έκκληση έχει γίνει κατόπιν συναίνεσης του πατέρα των δύο παιδιών και ο οποίος αδυνατεί να κινήσει ο ίδιος τις σχετικές διαδικασίες καθώς βρίσκεται διαρκώς ανάμεσα στα νοσοκομεία όπου τα παιδιά του νοσηλεύονται με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ας βοηθήσουμε όλοι μας αυτό το 10χρονο παιδί που μας χρειάζεται.

Δείτε το κείμενο της έκκλησης:

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα Κουρουζίδου Χριστίνα, υπεύθυνη του Συλλόγου που Ανάσα Ευαισθησίας που χειρίζεται το ζήτημα της συγκέντρωσης χρημάτων για την 10χρονη στο τηλέφωνο 6977724524.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.