Κλέλια Ρένεση: Η εξομολόγηση για την νεογέννητη κόρη της και το όνομα που θα της δώσουν

H Κλέλια Ρένεση πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά τον ερχομό της νεογέννητης κορούλας της που γεννήθηκε πριν μια εβδομάδα.

Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους φίλους της στο Instagram τις πρώτες της εμπειρίες για την μητρότητα και μάλιστα μίλησε ανοιχτά για το πώς έχει αλλάξει η ζωή της από τη στιγμή που έγινε μαμά.

Το τρυφερό και άκρως συγκινητικό μήνυμα έκρυβε και μια ακόμη αποκάλυψη καθώς η ηθοποιός μας ανακοίνωσε το όνομα που θα αποκτήσει η κόρη της. Η νεογέννητη Κοραλία αποτελεί το καλύτερο δώρο για τον έρωτα των Κλέλιας Ρένεση και Manu Chao.

Τα συγκινητικά λόγια για την νεογέννητη Κοραλία

«Το Σάββατο 18/5 υποδέχθηκα στην αγκαλιά μου την κόρη μου και δασκάλα μου Κοραλία και από τότε η καρδιά μου βγήκε έξω από το σώμα μου και με κοιτάει λαίμαργα. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές και τα χαμόγελα.

Όλους τους φίλους που στάθηκαν πλάι μου, τους συγγενείς , την γιατρό μου και τους συνεργάτες μου που με βοήθησαν σ’ αυτό το ταξίδι. Είμαστε κ οι δυο πολύ τυχερές που σας έχουμε φύλακες του ονείρου.

Η Κοραλία κατέφθασε από τα κρυστάλλινα νερά της Ζακύνθου, της Γαύδου και τις βουνοκορφές της Κρήτης και έχει στο μάτι γατίσιο νάζι που δεν σηκώνει αμφιβολία… υπάρχουν νεράιδες. Τα φιλιά μας σε όλους σας. Να είστε πάντα καλά με ανοιχτά πανιά».