Κορωνοϊός: Θετική οικογένεια με τρία παιδιά που έκανε διακοπές στη Λευκάδα

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε μία πενταμελής οικογένεια από τη Σερβία που έκανε διακοπές σε ιστιοπλοϊκό στη Λευκάδα.

Ο πρώτος που βρέθηκε θετικός στον ιό ήταν ο πατέρας, ο οποίος αρχικά μεταφέρθηκε στο ξενοδοχείο καραντίνας της Λευκάδας.

Από την δειγματοληψία που ακολούθησε βρέθηκε θετική και η σύζυγός του, ενώ στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε ότι ήταν θετικά και τα τρία τους παιδιά.

Η οικογένεια διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, με τους γονείς να έχουν εισαχθεί στην Ειδική Μονάδα για τον COVID-19.

Τα τρία ανήλικα παιδιά τους, που παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα φιλοξενούνται στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Διαβάστε επίσης: Τι να προσέξετε στις διακοπές για να προφυλάξετε το παιδί σας από Covid-19

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας

Το απόγευμα η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου επιβεβαίωσε την μεταφορά των Σέρβων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Στην επίσημη ενημέρωση αναφέρει: «Πενταμελής οικογένεια από τη Σερβία που παραθέριζε στη Λευκάδα βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Σήμερα η οικογένεια διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, με τους γονείς να έχουν εισαχθεί στην Ειδική Μονάδα για τον Covid-19.

Τα τρία ανήλικα παιδιά τους, που παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα φιλοξενούνται στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου».

Με πληροφορίες από epiruspost.gr