Κρήτη: Στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένη 2χρονη μετά από επίθεση σκύλου

Σοβαρά τραυματισμένο μεταφέρθηκε από τον Άγιο Νικόλαο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, ένα 2χρονο κοριτσάκι, με τις πρώτες πληροφορίες του ert.gr να αναφέρουν ότι του επιτέθηκε ο σκύλος ενώ το είχε στην αγκαλιά της η γιαγιά του και το δάγκωσε στο κεφάλι.

Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Το κοριτσάκι φέρει τραύματα κυρίως στο κεφάλι και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή. Στην αρχή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου όπου οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να μεταφερθεί στην παιδοχειρουργική κλινική του ΠΑΓΝΗ.

Ο παππούς πήρε το παιδάκι και το μετέφερε με το αυτοκίνητό του στο Ηράκλειο, όπου οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου που το παρέλαβαν ζήτησαν τη συνδρομή αστυνομικών της Ασφάλειας Ηρακλείου, προκειμένου να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε.

Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί του Ηρακλείου επικοινώνησαν με τους συναδέλφους τους στον Άγιο Νικόλαο, οι οποίοι έχουν αναλάβει πλέον την υπόθεση προκειμένου να διευκρινιστεί ο τρόπος τραυματισμού του παιδιού.

Οι οικογένειες μένουν στο ίδιο κτίριο και την ώρα του περιστατικού οι γονείς του παιδιού απουσίαζαν, γι’ αυτό το μετέφερε ο παππούς που έδωσε και τις πρώτες πληροφορίες στην αστυνομία για τον τρόπο τραυματισμού του κοριτσιού.