Ξυλοδαρμός 14χρονου στο Μενίδι – Ανέβασαν το βίντεο στο Instagram

Νέο επεισόδιο βίας ανηλίκων, αυτήν τη φορά στο Μενίδι. Αποκαλυπτικά τα στατιστικά της αστυνομίας για τέτοια περιστατικά.

Στο οπτικό υλικό φαίνεται ένας 16χρονος να γρονθοκοπεί έναν 14χρονο σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της περιοχής, την πλατεία Δημαρχείου, ενώ ένας τρίτος ανήλικος βιντεοσκοπεί για να αναρτηθεί το βίντεο στο Instagram και να διαπομπευθεί το θύμα. Το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών σχημάτισε δικογραφία για συνολικά οκτώ άτομα, τέσσερις ανήλικους και τους γονείς τους.

Όλα ξεκίνησαν στις 2 Ιανουαρίου 2024 όταν η μία 15χρονη βρισκόταν σε λεωφορείο της γραμμής Μενιδίου μαζί με 14χρονο φίλο της. Σύμφωνα με την ανήλικη, ο 14χρονος τη χαστούκισε στο πρόσωπο για ασήμαντη αφορμή και τότε εκείνη βγήκε από το λεωφορείο.

Τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο

Την επόμενη ημέρα, στις 3 Ιανουαρίου, η 15χρονη ενημέρωσε έναν 16χρονο φίλο της για το περιστατικό. Εκείνος βρήκε στις 6 Ιανουαρίου τον 14χρονο στην πλατεία του Δημαρχείου στο Μενίδι, όπου βρισκόταν μαζί με την παρέα του. Εκεί τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο.

Στο σημείο βρισκόταν και ένας άλλος 15χρονος, ο οποίος βιντεοσκόπησε τον ξυλοδαρμό και έστειλε το βίντεο στον 16χρονο δράστη, ο οποίος το ανέβασε στο Instagram, με αποτέλεσμα να διαδοθεί και να δουν περισσότερα άτομα τον ξυλοδαρμό του ανήλικου.

Ο 14χρονος που δέχτηκε τα χτυπήματα έκανε μήνυση σε βάρος της 15χρονης για ψευδή καταμήνυση καθώς υποστήριξε ότι δεν τη χτύπησε στο λεωφορείο και η καταγγελία της είναι ψευδής. Έτσι, οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία και σε βάρος της ανήλικης.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών κινήθηκαν γρήγορα, κατάσχεσαν τα κινητά τηλέφωνα και σχημάτισαν δικογραφία για συνολικά οκτώ άτομα (τέσσερις ανήλικους και τους γονείς τους). Η δικογραφία βρίσκεται ήδη στα χέρια του αρμόδιου Εισαγγελέα.

Πηγή:  (ieidiseis.gr)
Διαβάστε επίσης:

Mεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή από την Κάρπαθο, αλλά γέννησε στο ασθενοφόρο!

Αυτή είναι η δίαιτα που μειώνει τις επιληπτικές κρίσεις στα παιδιά

Η μετάλλαξη JN.1 τροφοδοτεί το νέο κύμα του κορονοϊού;