Κύκλωμα παιδόφιλων πίσω από τη σύλληψη του 62χρονου καθηγητή; Αναζητούνται 4 συνομήλικοί του που παρακολουθούσαν

Ένα ακόμα σοκαριστικό και εγκληματικό συνάμα περιστατικό ήρθε το Σάββατο 20/2 στο φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με το οποίο ένας 62χρονος καθηγητής ειδικής αγωγής κακοποιούσε σεξουαλικά μαθητή του επί 7χρόνια.  Ο 62χρονος συνδεόταν και με μακρινή συγγένεια με την οικογένεια του μαθητή και για τον λόγο αυτό, ο ανήλικος πήγαινε αρκετές φορές στο σπίτι του καθηγητή, όπου και ασελγούσε σε βάρος του. Πρόσφατα, το παιδί βρήκε το θάρρος να μιλήσει στους γονείς του και να τους τα αποκαλύψει όλα…

Σύμφωνα με την κατάθεση του ίδιου του παιδιού, το οποίο σήμερα είναι 15 ετών, ο καθηγητής τον κακοποιούσε μπροστά σε 4 ακόμα άτομα, κάτι που έβαλε την αστυνομία σε υποψίες, για το ενδεχόμενο να κρύβεται ένα κύκλωμα παιδόφιλων πίσω από τη σύλληψη του 62χρονου.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θανάση Γερασιμίδη στο newsit.gr, ο φιλόλογος από το Περιστέρι, την τελευταία φορά ικανοποίησε τις αρρωστημένες ορέξεις με άλλα τέσσερα άτομα παρόντα, τα οποία είχαν την ίδια ηλικία με τον εκπαιδευτικό. Το περιστατικό αυτό συνέβη στις 3 Φεβρουαρίου και όπως ανέφερε ο 15χρονος ο φιλόλογος ασέλγησε εις βάρος του, ενώ την ίδια ώρα οι τέσσερις παρατηρητές παρακολουθούσαν.

Το γεγονός αυτό σήμανε συναγερμό στις αστυνομικές αρχές που ξεκίνησαν τις έρευνες για την αναζήτηση των ατόμων αυτών.

Πάντως, ο καθηγητής που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο, αρνείται να πει οτιδήποτε στους αστυνομικούς και λέει, ότι θα μιλήσει μόνο στον εισαγγελέα, τον οποίον πρόκειται να συναντήσει εντός της ημέρας.

Αυτή τη στιγμή οι αστυνομικοί ελέγχουν τον υπολογιστή και το κινητό του, προκειμένου να αναζητήσουν υλικό που μπορεί να εμπλέκει και άλλα άτομα ή και άλλα ανήλικα στις αρρωστημένες πράξεις του.

 Στην φυλακή ο 62χρονος καθηγητής

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 62χρόνος ο οποίος κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση ενός 15χρόνου σήμερα αγοριού με ειδικές ικανότητες, με σύμφωνη γνώμη, ανακριτή και εισαγγελέα.