Ο Ευτύχης Μπλέτσας θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά!

Ο Ευτύχης Μπλέτσας και η σύζυγός – συνεργάτης του στην ταξιδιωτική εκπομπή που παρουσιάζει στον ΣΚΑΙ “Happy Traveller”, Ηλέκτρα Αστέρη, σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδάκι τους.

Το ζευγάρι δυο μόλις χρόνια μετά την γέννηση της πρωτότοκης κόρης του που γεννήθηκε στις 8 Απριλίου 2019 ετοιμάζεται να υποδεχθεί το νεότερο μέλος της οικογένειας.

Μάλιστα ο παρουσιαστής σε τηλεοπτικές του δηλώσεις πριν λίγο καιρό είχε αναφερθεί στο δώρο της πατρότητας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “Από τότε που γεννήθηκε η κόρη μου το χαμόγελο βγαίνει από μόνο του. Νιώθω ότι δεν ήξερα τι σημαίνει να είσαι ευτυχισμένος πριν γίνω μπαμπάς“.

Το post του παρουσιαστή

Η ανακοίνωση για το ευτυχές γεγονός έγινε χθες με ένα post του Ευτύχη στο Instagram που αναφέρονταν μεταξύ άλλων ότι

” Το #happytraveller το ξεκινήσαμε επαγγελματικά με την @electra_asteri το καλοκαίρι του 2015 αλλά σαν concept γεννήθηκε το 2012 όταν γνωριστήκαμε και ξεκινήσαμε ταξιδεύουμε μαζί και να φτιάχνουμε travel vlogs. Στο κανάλι όμως μας στο YouTube υπάρχουν και πολλά ταξιδιωτικά βίντεο απο νωρίτερα. Πχ το ταξίδι Φίτζι και η Αριζόνα το 2008 και η Νότια Αφρική το 2009. (Κάποια από αυτά τα ταξίδια μεταδόθηκαν τηλεοπτικά σε κάποια μικρότερα κανάλια).Ουσιαστικά όταν τελειωσε ή Κουζίνα της μαμάς το 2008 τότε άρχισαν τα travel vlogs δικής μας παραγωγής που μετεξελιχθηκαν σε @happytravellergr.
Ποια είναι τα points από ολο αυτό το κατεβατό:

1) Χωρίς την καίρια συνδρομή της Ηλέκτρας στο στήσιμο του Project δε θα μπορούσε να έχει την εξέλιξη που είχε. Μπορεί να μην φαίνεται αλλά χωρίς αυτήν happy Traveller δε θα υπήρχε.

2) Κλείσαμε 13 χρόνια με αυτήν την ταξιδιωτική εκπομπή από τπ πολύ ξεκίνημα μέχρι σήμερα. Μετρώντας 220 επεισόδια στον ΣΚΑΙ από το 2015 ως σημερα και χοντρικά αλλά περίπου 150 πιο πριν στο κανάλι μας στο YouTube.

Το ερώτημα τώρα είναι αν θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους δύο επόμενους στόχους μας:

1) Να έχουμε κάνει επεισοδιο σε όλους τους νόμους της Ελλάδας και

2) να έχουμε επισκεφθεί με την εκπομπή 100 χώρες του κόσμου.

Τώρα είμαστε στις 75 και 45 νόμους.

Τι λέτε; το χουμε;

Εγώ λέω πως με τη δική σας στήριξη το χουμε! ❤️

To σχόλιο και η φωτογραφία της Ηλέκτρας που “πρόδωσε” την εγκυμοσύνη

Το σχόλιο της Ηλέκτρας Αστέρη που πόζαρε δείχνοντας την φουσκωμένη της κοιλίτσα πρόδωσε την ευχάριστη είδηση”Και εγώ έτσι λέω αγάπη μου. Ότι το έχουμε. ? Έχουμε έναν παραπάνω λόγο. ❤️??”

Οι followers τους ευχήθηκαν με το καλό το νέο μωρό.