Λεφάκης: Γι’ αυτά τα 3 ζώδια θα είναι δύσκολο το 2020

Ο γνωστός αστρολόγος Κώστας Λεφάκης λέει πως «Το 2020 αναμένεται να είναι μία δυνατή χρονιά για όλα τα ζώδια». Ποια όμως είναι εκείνα που θα περάσουν δύσκολα και ποια θα ευνοηθούν; Ποια θα ζήσουν τον απόλυτο έρωτα; Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές του προβλέψεις!

Κριός 2020

Εγκαινιάζετε μια καινούρια περίοδο, η οποία θα ξετυλιχτεί σταδιακά τα επόμενα χρόνια. Απαραίτητη προϋπόθεση να πειθαρχήσετε στις παρορμήσεις και στην ανυπομονησία σας. Προσαρμοστείτε στο κυρίαρχο κλίμα και ξεπεράστε συνήθειες και συναναστροφές του παρελθόντος.

Αναμφίβολα η πολυαστρία στον Αιγόκερω, με επίκεντρο τον Μάρτιο του 2020 θα σας οδηγήσει να αλλάξετε πλεύση και εσείς θα βρείτε το σθένος να γίνετε πιο αγωνιστές και πιο ηρωικοί στη μάχη, τις δύσκολες στιγμές που δεν θα λείψουν, κυρίως το Φθινόπωρο του 2020.

Αισθηματικά, οι καταστάσεις θα έχουν τις δυσκολίες τους. Πολλοί βρίσκεστε σε κατάσταση εξάρτησης, ή καταπίεσης. Πρέπει να βρείτε το κουράγιο να μείνετε μόνοι, ή να απεξαρτηθείτε από μια σχέση που δεν είναι πλέον λειτουργική.