Μαθήματα μαγειρικής από τον Κόμπε, ηλικίας ενός έτους – Το διαδίκτυο παραληρεί

Οι γονείς του μικρού τρισχαριτωμένου Κόμπε δηλώνουν πως  χαίρονται που ο γιος τους προσφέρει χαμόγελα σε τόσα πολλά πρόσωπα σε όλο τον κόσμο, ειδικά σε μια εποχή που είναι τόσο απαραίτητα εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Μας κάνει να νιώθουμε σαν να κάνουμε κάτι σωστό. Παίρνουμε μηνύματα από ανθρώπους που λένε πόσο θετικά τους επηρεάζει η προσωπικότητά του. Μας αρέσει επίσης το γεγονός πως ενθαρρύνει πολλούς γονείς να πάρουν τα παιδιά τους στην κουζίνα και να καθίσουν όλοι μαζί να φάνε σαν οικογένεια, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό στο σπίτι μας».

Ο σεφ είναι ηλικίας μόλις ενός έτους και έχει τρελάνει το διαδίκτυο με περισσότερους από ένα εκατομμύριο οπαδούς να συντονίζονται για να απολαύσουν τα μαθήματα μαγειρικής με το μωρό.

Ο Κόμπε λατρεύει να μαγειρεύει, να τρώει και να ανακαλύπτει στην κουζίνα, λέει το βιογραφικό του. Και τα βίντεό του τον δείχνουν να βοηθάει στην προετοιμασία των συνταγών που κυμαίνονται από mac& cheese μέχρι τουρκικά πιάτα. Η μητέρα του, Άσλεϊ Γουιάν δήλωσε στο CNN πως τα βίντεο ξεκίνησαν ως έναν τρόπος για να μοιραστεί τον ενθουσιασμό του γιου της στην κουζίνα, με φίλους και συγγενείς.

View this post on Instagram

I made vegan banana chocolate chip bars for my momma on Mother’s Day! They were so good! Kelly enjoyed a bowl lick too.. ?

A post shared by KOBE EATS (@kobe_yn) on

«Το μαγείρεμα είναι ένα από τα πολλά πράγματα που κάνει ο Κόμπε στο σπίτι. Διασκεδάζει τόσο πολύ όταν βρίσκεται στην κουζίνα που αποφάσισα να το κινηματογραφήσω για να το μοιραστώ αρχικά με φίλους και συγγενείς» είπε. «Ξεκινήσαμε τον λογαριασμό Kobe Eats στο Instagramστα τέλη Φεβρουαρίου. Μέχρι τις 15 Απριλίου είναι 200 ακόλουθους και μετά, τελείως ξαφνικά, ο αριθμός εκτοξεύτηκε. 100.000, 200.000, 500.000… αυτό ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε».