Μεγάλος διαγωνισμός! Κερδίστε ένα διπλό ηλεκτρικό θήλαστρο 2 σε 1 της ΜΑΜ (αξίας 185 ευρώ) – NIKHTEΣ

Ο θηλασμός απαιτεί χρόνο και εξάσκηση τόσο για τη μητέρα όσο και για το μωρό.  Eίναι χρονοβόρος, η μητέρα χρειάζεται χώρο και υποστήριξη στο σπίτι και στη δουλειά. Σχεδόν όλες οι μητέρες παράγουν τη σωστή ποσότητα γάλακτος για τα μωρά τους. Η παραγωγή μητρικού γάλακτος καθορίζεται από το πόσο καλά το μωρό προσκολλάται στο στήθος και από τη συχνότητα του θηλασμού. Όταν αυτό δεν συμβαίνει οι σύμβουλοι θηλασμού και τα εξιδεικευμένα θήλαστρα, βοηθούν στην εδραίωση της παραγωγής.

Οι μητέρες χρειάζονται υποστήριξη…

…συνεχή καθοδήγηση, βοήθεια στο σπίτι και διατήρηση της υγείας τους με σωστή διατροφή. Πολλές μητέρες συνεχίζουν να θηλάζουν και αφού επιστρέψουν στη δουλειά τους.

Γνωρίζοντας πόσο σημαντικά είναι όλα τα παραπάνω το infokids  και η MAM σας κάνουν δώρο ένα Διπλό Ηλεκτρικό Θήλαστρο 2 σε 1.  Για ευέλικτη άντληση του γάλακτος οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος!

Ο θηλασμός χρειάζεται πλαίσιο, υποστήριξη και υπομονή…

 

Το διπλό θήλαστρο της MAM 2 σε 1 δίνει την επιλογή για άντληση γάλακτος σε οποιοδήποτε μέρος και οποιαδήποτε στιγμή καθώς διαθέτει μπαταρία διάρκειας έως και 3 ώρες.

 

  • Προσφέρει 9 διαφορετικές εντάσεις άντλησης, που μπορούν να ρυθμιστούν για κάθε πλευρά ξεχωριστά
  • Διαθέτει σύγχρονη ψηφιακή οθόνη και επαναφορτιζόμενη μπαταρία
  • Μονή ή διπλή χρήση με ηλεκτρικό ρεύμα ή χειροκίνητη χρήση για μέγιστη ευελιξία
  • Εναλλαγή σε χειροκίνητη λειτουργία με 2 απλά βήματα
  • Αποτελεσματική & άνετη άντληση του γάλακτος χάρη στη μαλακή χοάνη
  • Εργονομικό σχήμα και αθόρυβη άντληση
  • Απλός χειρισμός και εύκολο καθάρισμα
  • Σε 95% των μητέρων αρέσει το γεγονός ότι το θήλαστρο συνδυάζει ηλεκτρική και χειροκίνητη χρήση*
  • 9 στις 10 μητέρες πιστεύουν ότι το διπλό θήλαστρο 2 σε 1 είναι αποτελεσματικό

Στη συσκευασία συμπεριλαμβάνεται 2 μπιμπερό Easy StartTM Anti-Colic 160ml & 2 δοχεία αποθήκευσης γάλακτος

ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 30/11  στις 15.00.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα διπλό ηλεκτρικό θήλαστρο αξίας 185 ευρώ. 

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στον διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθρογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δε θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από τη λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εάν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας!

Ο διαγωνισμός έληξε! Η νικήτρια: Κατερίνα Παππά

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.