Μεγαλύτερη ταχύτητα – χαμηλότερες τιμές: Ένας είναι πλέον ο προορισμός για τις ηλεκτρονικές μας αγορές

Μεγαλύτερη ταχύτητα - χαμηλότερες τιμές: Ένας είναι πλέον ο προορισμός για τις ηλεκτρονικές μας αγορές

Ποιος γονιός δεν λατρεύει τις ηλεκτρονικές αγορές; Ακόμα κι αν δεν ήσασταν ποτέ από τους high-tech τύπους που είναι εξοικειωμένοι με το e-shopping και τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, είναι βέβαιο πως κατά την διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού αλλάξατε γνώμη. Αποδεχθήκατε, ότι η ευκολία του να ψωνίζεις από την άνεση του καναπέ σου, δεν συγκρίνεται με τίποτα. Ότι η ποικιλία που απλώνεται μπροστά σου είναι απεριόριστη. Και συνειδητοποιήσατε πόσο φθηνότερα μπορείτε να βρείτε online τα αγαπημένα σας προϊόντα.

Να σας το κάνουμε ακόμα καλύτερο; Η πλατφόρμα BestPrice.gr (την οποία πιθανότητα ήδη γνωρίζετε και εμπιστεύεστε) είναι η Πλατφόρμα που σας δίνει τη δυνατότητα να βρίσκετε πανεύκολα όλες τις χαμηλότερες τιμές της ηλεκτρονικής αγοράς. Μέσω αυτής συγκρίνετε τις τιμές σε περισσότερα από 3.100 ηλεκτρονικά καταστήματα και έτσι βρίσκετε εύκολα και γρήγορα αυτά στα οποία θα κάνετε τις αγορές σας! Αποτέλεσμα; Βγαίνετε απόλυτα κερδισμένοι!

Καλύτερες ηλεκτρονικές αγορές μέσω του BestPrice.gr

Το BestPrice.gr είναι η πλατφόρμα που κάθε γονιός χρειάζεται, προκειμένου να πραγματοποιεί μέσω αυτής σχεδόν όλες τις αγορές του. Είναι, λοιπόν, μία μηχανή αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών σε περισσότερα από 3.100+ ηλεκτρονικά καταστήματα.

Με μία απλή επίσκεψη στο BestPrice.gr, χωρίς καν να είναι απαραίτητο να έχετε ήδη δημιουργήσει κάποιο προφίλ, κάνετε εύκολα την δική σας έρευνα αγοράς. Έτσι, βρίσκετε τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές. Έπειτα, με ένα κλικ, μεταφέρεστε στο αντίστοιχο ηλεκτρονικό κατάστημα που τα διαθέτει για αγορά.

Χρησιμοποιήστε την “Έξυπνη λίστα”

Η “Έξυπνη λίστα” είναι μία άκρως πρακτική υπηρεσία του BestPrice.gr για να βρίσκετε την καλύτερη τιμή συνολικά για μια λίστα προϊόντων.

Καθώς, λοιπόν, πλοηγήστε στη σελίδα, πατάτε το εικονίδιο της τσάντας και το προϊόν που σας ενδιαφέρει μπαίνει στη λίστα. Έπειτα πατώντας “υπολογισμός τιμής”, βρίσκετε την καλύτερη τιμή συνολικά για όλη τη λίστα των προϊόντων. Βρίσκετε ακόμα και τον ιδανικό συνδυασμό καταστημάτων για την πετύχετε. Επιπλέον, μπορείτε να δείτε την τελική τιμή μαζί με τα ενδεικτικά μεταφορικά έξοδα. Και μπορείτε να φιλτράρετε, ώστε να δείτε μόνο καταστήματα που έχουν άμεσα διαθέσιμα τα προϊόντα της λίστας. Δείτε ένα παράδειγμα έξυπνης λίστας εδώ.

Θέλετε να στείλετε τη λίστα σας στο άλλο σας μισό;

Μπορεί να χρειάζεται και το άλλο σας μισό ή κάποιος φίλος κάτι, οπότε πριν ολοκληρώσετε τις αγορές σας, επιλέξτε “μοιράσου τα προϊόντα”. Επιλέγοντας την επιλογή αυτή, μπορείτε να μοιραστείτε τη λίστα σας αυτόματα μέσω facebook, twitter ή να αντιγράψετε τον μοναδικό σύνδεσμο της λίστας.

Κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη

Και εννοείται πως, όταν πλέον θα έχετε το δικό σας προφίλ στο BestPrice.gr, η ζωή σας θα γίνει πολύ πιο εύκολη, αφού όλες οι λίστες σας θα αποθηκεύονται και θα είναι διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή. (Δημιουργήστε άμεσα το δικό σας προφίλ πατώντας εδώ).

Επιπλέον, θα σας έρχονται ενημερώσεις για προσφορές, μόνο για προϊόντα που σας ενδιαφέρουν. Δηλαδή, μόλις μειωθεί σημαντικά η καλύτερη τιμή σε οποιαδήποτε από 3.100+ ηλεκτρονικά καταστήματα που συμμετέχουν στο BestPrice θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε!

Δοκιμάστε και εσείς το BestPrice.gr. Γράψτε στην μπάρα αναζήτησης τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, βρείτε ποια ηλεκτρονικά καταστήματα τα διαθέτουν, συγκρίνετε τις τιμές τους, χρησιμοποιείστε την “έξυπνη λίστα” και αποθηκεύστε τα προϊόντα σε συλλογή.