Μεσολόγγι: Άγριος καβγάς μεταξύ μαθητριών σε σχολείο

Μεσολόγγι: Άγριος καβγάς μεταξύ μαθητριών σε σχολείο

Τιμωρήθηκαν με 2μερη αποβολή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του aixmi-news.gr θέλουν να έχει σημειωθεί ένα παρόμοιο περιστατικό και σε σχολείο του Μεσολογγίου.

Δυο κορίτσια γυμνασίου, τσακώθηκαν μετά από μια παρεξήγηση όταν η μία είπε κάτι στην άλλη, εκείνη ζήτησε εξηγήσεις και έτσι οι δυο κοπέλες είχαν έναν έντονο καυγά, με αποτέλεσμα το σχολείο να τους δώσει αποβολή από τα μαθήματά τους για δυο ημέρες.

Οι γονείς και των δυο προσπαθούν να δουν τι συνέβη, καθώς φαίνεται ότι το περιστατικό, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες έχει καταγγελθεί στην αστυνομία.

Οι τσακωμοί μεταξύ ανηλίκων έχουν γίνει καθημερινό σχεδόν φαινόμενο πανελλαδικά. Η αντιμετώπιση δεν μπορεί να είναι άλλη από την λήψη μέτρων από την Πολιτεία ώστε στα σχολεία να υπάρχουν και ειδικοί επιστήμονες πουν θα μιλούν σε καθημερινή βάση με τα παιδιά.

Ο ρόλος του σχολείου στην σημερινή εποχή δεν μπορεί πλέον να περιορίζεται μόνο στα μαθήματα, αλλά πρέπει να έχει και χαρακτήρα διαμόρφωσης προσωπικοτήτων και να βοηθάει τους εφήβους προς αυτή την κατεύθυνση, διότι η κάθε τάξη και το κάθε σχολείο αποτελεί μια κοινωνία σε μικρογραφία που ενδεχομένως αντιγράφει τον έξω κόσμο…

Διαβάστε επίσης

«Θέλω να γυρίσω σπίτι μου»: Συνέντευξη με τον συγγραφέα Παναγιώτη Τούμπο

«Μικρότερα οικογενειακά τραπέζια»: Πώς θα γιορτάσουν τα ελληνικά νοικοκυριά το Πάσχα;

Ροή Ειδήσεων