Μεταφέρετε το κλίμα των Χριστουγέννων στο υπνοδωμάτιο σας!

Μεταφέρετε το κλίμα των Χριστουγέννων στο υπνοδωμάτιο σας!

Φέτος τα Χριστούγεννα κι αν δεν το έχετε τολμήσει μέχρι τώρα, δοκιμάστε να μεταφέρετε το πνεύμα των γιορτών στο υπνοδωμάτιο σας! Δεν χρειάζεται να επικεντρώσετε τη διακόσμηση μόνο στο σαλόνι ή όπου έχετε στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Τα λαμπάκια δεν προορίζονται μόνο για το στολισμό του έλατου. Δοκιμάστε να τα χρησιμοποιήσετε στο υπνοδωμάτιο, κρεμώντας τα με τη μορφή γιρλάντας στον τοίχο ή περνώντας τα στο κεφαλάρι του κρεβατιού. 

Ένας άλλος τρόπος να φωτίσετε το δωμάτιο όπου ξεκουράζεστε τα βράδια είναι να τοποθετήσετε μία ή περισσότερες σειρές από λαμπάκια -ανάλογα με την ένταση του φωτός που επιθυμείτε- κάτω από την συρταριέρα ή οποιοδήποτε άλλο έπιπλο της κρεβατοκάμαρας.

Μία απλή, έξυπνη και γρήγορη ιδέα είναι να φτιάξετε το δικό σας, χειροποίητο πορτατίφ. Γεμίστε ένα ή περισσότερα γυάλινα βαζάκια με σειρές από φωτάκια, τα οποία μπορείτε να τοποθετήσετε στο κομοδίνο σας.

Δώστε ένα πιο προσωπικό ύφος στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του υπνοδωματίου σας. Κρεμάστε μία σειρά από φωτάκια στον τοίχο πάνω από το κρεβάτι σας και επάνω της καρφιτσώστε φωτογραφίες δικές σας και των αγαπημένων σας προσώπων.

Ο παραδοσιακός τρόπος για να στολίσετε το δωμάτιο που κοιμάστε είναι να τοποθετήσετε λαμπάκια γύρω από τα παράθυρα ή τις μπαλκονόπορτες. Για κάθε μία από τις παραπάνω διακοσμήσεις, μπορείτε να επιλέξετε είτε λευκά είτε πολύχρωμα λαμπάκια.

Διαβάστε επίσης:

Χριστούγεννα στην Αθήνα: Δείτε τη φαντασμαγορική φωταγώγηση του Δέντρου στην Πλατεία Συντάγματος

Το δίλημμα των Χριστουγέννων: Να φάει κανείς ή να μην φάει;

Γιατί η Φινλανδία έχει τα καλύτερα σχολεία στον δυτικό κόσμο;

Τα 7 συχνότερα λάθη που κάνετε στη χριστουγεννιάτικη διακόσμησή σας