Μυαλά στα …κάγκελα!: 10χρονος σφήνωσε με το κεφάλι στα κάγκελα του γηπέδου της Ριζούπολης

Εφιαλτικές στιγμές έζησε κατά την διάρκεια του χθεσινού αγώνα Παναθηναϊκός – Ξάνθη για τη Super League 1 ένας 10χρονος, ο οποίος παρακολουθούσε από τις κερκίδες του Γηπέδου «Γιώργος Καμάρας» (ευρέως γνωστό και ως Γήπεδο Ριζούπολης). Ο μικρός φίλαθλος, στην προσπάθειά του να δει από λίγο πιο κοντά τους ποδοσφαιριστές, πέρασε το κεφάλι του ανάμεσα στα κάγκελα του γηπέδου, με αποτέλεσμα να σφηνώσει και να μη μπορεί να το βγάλει από εκεί.

Όπως ήταν φυσικά, ο μικρός πανικοβλήθηκε και ο πατέρας ζήτησε άμεσα βοήθεια από τους γύρω του, για να απεγκλωβίσουν το παιδί του.

Στο σημείο βρέθηκαν ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου Γιάννης Λεβάκος και οι φυσιοθεραπευτές Μάνος Κασαπάκης και Κώστας Σπανέας που βοήθησαν τον μικρό να κινήσει κατάλληλα το κεφάλι του, ενώ με την βοήθεια κάποιων παρευρισκόμενων τα κάγκελα τραβήχτηκαν τόσο όσο χρειαζόταν για να απεγκλωβιστεί.

Η περιπέτεια του πιτσιρικά δεν θα μπορούσε να λήξει καλύτερα, αφού ο παίκτης του Παναθηναϊκού Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης που έχοντας αντικατασταθεί λόγω θλάσης, ήταν κοντά στο σημείο, έσπευσε να του χαρίσει την φανέλα του!