“Να δικαιωθεί η ψυχή του παιδιού”: Ραγίζει καρδιές ο μπαμπάς της 3χρονης Κατερίνας – Έκανε γενέθλια στο νοσοκομείο

«Το παιδί μου πέθανε και δεν ξέρω τι έγινε .Αυτό ψάχνεται, είμαι γονιός και θέλω να μάθω. Θέλω να βρεθεί ό,τι και να είναι» είπε ο πατέρας της 3χρονης Κατερίνας  για τον αιφνίδιο θάνατο της κορούλας του.

«Εμείς ετοιμαζόμασταν να φύγουμε για το χωριό μας και μπήκαμε στο νοσοκομείο και δεν βγήκαμε ποτέ. Για Πάσχα… Δεν ξέρουμε από τι πήγε το παιδί. Ακόμα το ψάχνουμε. Μπήκε στην Εντατική και μετά από δυο ώρες, δύο, δυόμισι ώρες το παραλάβαμε πεθαμένο, μετά από μια ώρα προσπάθειας ΚΑΡΠΑ.

Δεν ζητάω τίποτα άλλο. Θέλω να μάθω από τι πήγε το παιδί μου. Δεν θέλω να αδικήσω κανέναν και δεν θέλω να αδικηθώ. Αν αδικήθηκα με τη ζωή του παιδιού μου έχω στα χέρια μου το αίμα του παιδιού μου. Καταλαβαίνετε τι λέω; Έχω στα χέρια το αίμα του παιδιού μου. Στα χέρια το αίμα του παιδιού μου. Εάν αδικήθηκα και εάν αδίκησαν το παιδί μου, θα φτάσω μέχρι τον Θεό» ανέφερε ο πατέρας στο T-live και στην Πόπη Παπαδοπούλου.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο πατέρας το κοριτσάκι “χάθηκε” από ιατρική αμέλεια.

«Ξέρω ότι έχω μια φωτογραφία την ημέρα του Πάσχα, την ημέρα της Ανάστασης, με την μικρή μου που ήταν στο νοσοκομείο, στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου που ήταν από κάτω και να βγει κάποιος να μου πει ότι το κοριτσάκι μου ήταν τόσο βαριά άρρωστο. Όλοι μπορεί να αρρωστήσουν και να πεθάνουν από οτιδήποτε. Αλλά, όχι σε μια εβδομάδα και σε δέκα μέρες και χωρίς να μας πουν από τι. Την πρώτη ενημέρωση που πήρα από τους γιατρούς ήταν Τρίτη του Πάσχα. Μεγάλη Τρίτη μπήκαμε και Τρίτη του Πάσχα πήρα ενημέρωση. Όλο αυτό το διάστημα, όλο κάτι κοιτάζανε» σημείωσε στη συνέχεια.

Η 3χρονη Κατερίνα γιόρτασε τα γενέθλια της στο Νοσοκομείο

Tραγική ειρωνεία το γεγονός ότι το 3χρονο αγγελούδι γιόρτασε τα γενέθλια του στα μέσα Απριλίου νοσηλευόμενο στο Νοσοκομείο χωρίς να έχει βρεθεί το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρούσε και οδήγησε στον θάνατό της το περασμένο Σάββατο.

Τη Μεγάλη Τρίτη μπήκε στο «Παπαγεωργίου. Τη Μεγάλη Τετάρτη έσβησε εκεί τα τρία κεράκια της τούρτας της. Μαζί της έχουν γενέθλια και ο πατέρας της, αλλά και το ενός χρόνου αδελφάκι της. Δέκα μέρες μετά έφυγε από τη ζωή.

«Αυτήν τη στιγμή θέλω να κλάψω για το παιδί μου. Έχω ένα μικρό παιδάκι τώρα, ενός χρόνου, είχε γεννηθεί την ίδια μέρα με το παιδί μου, την ίδια μέρα είχαν γενέθλια, όπως και εγώ, την ίδια μέρα και οι τρεις μας και η Κατερίνα μου «έφυγε». 20 Απριλίου. Έκανε γενέθλια μέσα στο νοσοκομείο. 20 Απριλίου. Ενώ περιμέναμε να κάνουμε γενέθλια όλοι μαζί. Στο χωριό…» κατέληξε ο πατέρας μιλώντας στο T-live.

Με ροζ μπαλόνια και κουφέτα το τελευταίο "αντίο" στην 3χρονη Κατερίνα - Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Ξηρόμερο

O μικρός τους γιος είναι η παρηγοριά των γονιών

Μοναδική παρηγοριά για τους γονείς το δεύτερο παιδί τους ο μικρός τους γιος που σε λίγο καιρό θα βαφτίζονταν. Όπως αναφέρθηκε στο δελτίο ειδήσεων του STAR το παιδί θα έπαιρνε το όνομα Κων/νος αλλά μετά την τραγική απώλεια της 3χρονης αδερφούλας τους οι γονείς πήραν την απόφαση να του δώσουν το όνομα “Άγγελος”.

Διαβάστε επίσης:

Βρήκαμε το πιο συναρπαστικό πρόγραμμα θερινής απασχόλησης των παιδιών που συνδυάζει μάθηση και διασκέδαση!

Ντοκουμέντο: Ο διάλογος με τον γενετιστή όταν ήταν έγκυος στο 4ο μωρό που “καίει” το ζεύγος Δασκαλάκη Πισπιρίγκου

Σχ.χρ.2022-23: Έτσι θα γίνει η αυριανή κλήρωση για τα Πειραματικά Σχολεία