Αρχική Προτάσεις Αγοράς Νέα σειρά PLAY-DOH Wheels: Παιδιά, χτίστε ό,τι είχατε ονειρευτεί!

Νέα σειρά PLAY-DOH Wheels: Παιδιά, χτίστε ό,τι είχατε ονειρευτεί!

Το PLAY-DOH, το πλαστοζυμαράκι που έχουν αγαπήσει γενιές και γενιές σε όλο τον κόσμο, παρουσιάζει τη νέα σειρά Wheels! Ανυψώστε και κουμπώστε, σηκώστε και τραβήξτε και φυσικά… ζουλήξτε! Με λίγη δημιουργικότητα, μπορείτε να χτίσετε το δικό σας μικρό κόσμο!

Η χαρά του ζουλήγματος, αποκτά νέα «οικοδομική» διάσταση με τη νέα σειρά Wheels! Από σκληρές επιφάνειες και υποδομές έως μεγάλες οικοδομικές κατασκευές, οι μικροί «εργολάβοι», μπορούν να παίξουν με τα νέα σετ για ώρες και να χτίσουν με τη βοήθεια του Γερανού, του Εκσκαφέα, του Φορτωτή και της Μπουλντόζας ! Με τη νέα σειρά Play-Doh Wheels, οι μικροί εξερευνητές μπορούν να διασκεδάσουν με την ψυχή τους, παίζοντας με το αγαπημένο τους πλαστοζυμαράκι, ενώ ταυτόχρονα «χτίζουν βάσεις»!

Με το νέο σετ Κατασκευής Χαλικιών για Οδόστρωμα, 2 φορτηγά κατασκευής οδοστρώματος και ένας φοβερός μύλος σύνθλιψης χαλικιών είναι έτοιμα να σπάσουν βράχους, να φορτώσουν βαριά φορτία, να ξεδιπλώσουν ομαλά δρόμους και να προσφέρουν διασκέδαση και δημιουργία. Τέλος οι μικροί «εργάτες» θα λατρέψουν να ζουλήξουν και να πλάσουν το νέο υλικό οικοδομής  που μοιάζει με πραγματικά οικοδομικά υλικά όπως «τούβλο», «πέτρα», «οδόστρωμα» και «τσιμέντο».

Για ακόμα περισσότερη κατασκευαστική διασκέδαση, τα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν ακόμα και τα βαζάκια Play-Doh ως τουβλάκια!  Η δημιουργικότητα των μικρών «εργατών» με αυτά τα απίθανα φορτηγάκια, εκσκαφέα και φορτωτή θα αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο αφού θα μπορούν να δημιουργήσουν ζώνες εργασίες ή τα δικά τους εργοτάξια και να προχωρήσουν σε μοναδικές κατασκευές!

Θέλετε να μοιραστείτε τις δημιουργίες των μικρών εργολάβων σας ή να δείξετε ακόμα την «κατασκευαστική» ομάδα τους επί το έργον; Δείξτε μας τα «χτισίματα» τους χρησιμοποιώντας το hashtag #PlayDohWheels !

Ανακαλύψτε κι άλλα Οχήματα Κατασκευής Play-Doh και Οικοδομικά Υλικά για ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι κατασκευών!

Η σειρά PLAY-DOH Wheels αναλυτικά

Play-Doh Wheels Φορτηγά Οχήματα Κατασκευών (Γερανός και Ανυψωτικό Όχημα)

(Για ηλικίες από 3 ετών και άνω)

Περιλαμβάνονται γερανός με ράγα, ανυψωτικό όχημα, 1 βαζάκι πλαστοζυμαράκι Play-Doh Buildin' και 2 βαζάκια πλαστοζυμαράκι Play-Doh Brand Modeling

Play-Doh Wheels Φορτηγά Οχήματα Κατασκευών (Εκσκαφέας και Φορτωτής)

(Για ηλικίες από 3 ετών και άνω)

Περιλαμβάνονται εκσκαφέας, εμπρός φορτωτής, 1 βαζάκι πλαστοζυμαράκι Play-Doh Buildin' και 2 βαζάκια πλαστοζυμαράκι Play-Doh Brand Modeling.

Play-Doh Wheels Οχήματα Κατασκευής Χαλικιών για Οδόστρωμα

(Για ηλικίες από 3 ετών και άνω)

Περιλαμβάνονται ανατρεπόμενο φορτηγό, οδοστρωτήρας, βάση, άλεση χαλικιού, 1 βαζάκι πλαστοζυμαράκι Play-Doh Buildin' και 2 βαζάκια πλαστοζυμαράκι Play-Doh Brand Modeling. #PlayDohWheels!: Για περίεργους οραματιστές!

Δείτε περισσότερα εδώ


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.