Νεκρός βρέθηκε ο 21χρονος Ελληνας στο Μαϊάμι

Νεκρός βρέθηκε ο 21χρονος Ελληνας στο Μαϊάμι

Καθώς οι μέρες περνούσαν, οι ελπίδες εξανεμίζονταν. Δυστυχώς, πλέον, ήταν ζήτημα χρόνου. Νεκρός βρέθηκε σύμφωνα με το NBC ο Ελληνας ομογενής Ανδρέας Γιαννιτσόπουλος, 21 ετών που αγνοούνταν στα συντρίμμια της πολυκατοικίας στο Μαϊάμι.

Σύμφωνα με το NBC oι αρχές επιβεβαίωσαν ότι 21χρονος Ελληνοαμερικανός είναι νεκρός.

«Ο γιος μου ήταν το πιο δυνατό άτομο που γνώριζα και για μένα ήταν τα πάντα. Είχαμε τόσα σχέδια για το μέλλον του», ανέφερε η μητέρα του Τίνα Γιαννιτσοπούλου μιλώντας στο NBC News λίγο αφότου οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι βρήκαν νεκρό το γιο της.

Η ίδια και άλλα μέλη της οικογένειας περίμεναν επί μέρες κοντά στο σημείο όπου κατέρρευσε η πολυκατοικία στο Μαϊάμι για να μάθουν για την τύχη του δικού τους ανθρώπου.

Τα καλέσματα των φίλων του

Οι φίλοι του ταξίδεψαν στην Φλόρντα μόλις έμαθαν ότι μπορεί να ήταν παγιδευμένος στην 12ώροφη πολυκατοικία που κατέρρευσε την περασμένη εβδομάδα. «Ήταν ανταγωνιστικός, πάντα γελούσε και χαμογελούσε και ήταν ένας μεγάλος ηγέτης της ομάδας» δήλωσε ο Τζόζεφ Μαλούφ, πρώην προπονητής του Γιαννιτσόπουλου στο λύκειο Σεντ Τόμας του Χιούστον. Όλοι οι φίλοι του πήγαν στα συντρίμμια και φώναζαν το όνομά του. Ο Γιαννιτσόπουλος είχε βρεθεί στο συγκεκριμένο σημείο γιατί είχε επισκεφθεί τον νονό του, είπε ο Λαμούφ. Οι συγγενείς του πέρασαν όλες αυτές τις ημέρες από την κατάρρευση της πολυκατοικίας μέχρι την επιβεβαίωση του θανάτου του, λέγοντας ιστορίες και αστεία γι’ αυτόν. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, πήγαν όλοι μαζί σε ένα σημείο κοντά στα συντρίμμια και «φώναζαν το όνομά του».

Προτού η μητέρα του, Τίνα Γιαννιτσοπούλου, πάει να συναντήσει τους αστυνομικούς, έβγαλε μια μεγάλη κραυγή. Της πήρε μερικά λεπτά για να ανακτήσει την ψυχραιμία της. «Είμαι τόσο περήφανη για σένα Αντρέα, σ’ ευχαριστώ που ήσουν το καλύτερο αγόρι σε όλο τον κόσμο. Το ξέρω πως όλοι αυτό λένε, αλλά πραγματικά ήσουν διαμάντι».

Διαβάστε

Παιδίατρος: “Καλύτερα να έδιναν τα 150 ευρώ για να εμβολιαστούν όλα τα παιδιά για τη μηνιγγίτιδα Β”

Θα υπάρξει bonus για όσους εκπαιδευτικούς ξεχωρίσουν στην διαδικασία αξιολόγησης;