Νόμιζε πως ήταν μοναχοπαίδι, μέχρι που ανακάλυψε πως έχει άλλα… 30 αδέλφια!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο εύκολο στις μέρες μας, από το να κάνει κανείς ένα DNA τεστ και να ανακαλύψει από πού κρατάει η… σκούφια του! Μια τρομερή έκπληξη, όμως περίμενε έναν νεαρό χρήστη του TikTok, όταν μέσα από ένα τέτοιο τεστ ανακάλυψε ένα καλά κρυμμένο οικογενειακό μυστικό.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Andy Nabil, το DNA Test που έκανε μέσω TikTok πριν από μερικές ημέρες έδειξε, ότι οι ρίζες του δεν ήταν μόνο μισές Βρετανικές και μισές Γαλλικές, όπως του είχε αποκαλύψει ο μπαμπάς του, μα έχει και καταγωγή σε μεγάλο βαθμό από Ιρλανδία.

Επιπλέον, όταν ήρθε η ώρα η εφαρμογή να τον «συνδέσει» με άλλα κοντινά μέλη της οικογένειάς του, δίπλα στο όνομα της μαμάς του ήταν ένα όνομα το οποίο ο Andy δεν αναγνώρισε.

«Αυτό δεν ήταν το όνομα του μπαμπά μου!» αναφώνησε ο ίδιος και άρχισε να το ψάχνει.

Τελικά ανακάλυψε, αναζητώντας το όνομα του άνδρα στο διαδίκτυο, μια ιστορία, σύμφωνα με την οποία ο πατέρας του είναι στην πραγματικότητα ένας δωρητής σπέρματος από την Ιρλανδία. Στο άρθρο βρήκε, μάλιστα, ότι 15 από τα παιδιά του είχαν κάνει πάρτι πριν από μερικούς μήνες στο Μεξικό, προκειμένου να γνωριστούν μεταξύ τους.

«Ξύπνησα σήμερα το πρωί και, ενώ τόσα χρόνια πίστευα πως είμαι μοναχοπαίδι, ανακάλυψα, ότι είμαι το δεύτερο μεγαλύτερο από άλλα 31 αδέρφια!»

Μέσω των σχολίων στο TikTok, ο Andy γνωρίστηκε ακόμα με έναν ξάδερφό του, ο οποίος είπε ότι «Ο δωρητής σπέρματος-μπαμπάς σου είναι φίλος μου!»

Ο ίδιος αποκαλεί την εμπειρία ως την πιο συναρπαστική της ζωής του…

Πηγή: TheSun