“Όχι, παιδιά μου, δεν φταίτε που ξανακλείνουν τα σχολεία. Τα κάνατε όλα σωστά”: Tο ξέσπασμα μιας νηπιαγωγού

Το αιφνίδιο λουκέτο όλων των σχολείων της χώρας που αποφασίστηκε και ανακοινώθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής χωρίς να προλάβουν για ακόμη μια φορά οι νηπιαγωγοί να αποχαιρετίσουν τους λιλιπούτειους μαθητές έχει αποτελέσει αντικείμενο συζητήσεων.

Η νηπιαγωγός Αριάδνη Ευαγγελοπούλου με μια ανάρτησή της συνοψίζει όλα όσα θα ήθελε να πει μια εκπαιδευτικός στα νηπιάκια της που τα αποχωρίζεται εκ νέου και το μάθημα μεταφέρεται πλέον από την ζεστασιά της τάξης στην απρόσωπη οθόνη του υπολογιστή.

Όπως τονίζει και στο κείμενο της τα νηπιάκια αξίζουν ένα μεγάλο χειροκρότημα και ένα “μπράβο” από όλους μας καθώς από τρυφερή κιόλας ηλικία κλήθηκαν να τηρήσουν τα μέτρα προστασίας και εκείνα έδειξαν υποδειγματική προσαρμοστικότητα.

Η ανάρτηση της Νηπιαγωγού

Θα ρωτήσουν: “Γιατί ξανακλείνουμε; Φταίμε εμείς; Κάναμε κάτι λάθος;”

Τι να τους απαντήσεις; Τι παραπάνω να κάνουν;

Έρχονται κάθε πρωί με τη μάσκα λες και είναι κολλημένη στη μύτη!

Ως τις 13:00 μ.μ. ή ως τις 16:00 μ.μ. που φεύγουν, ή μάσκα βγαίνει μόνο στην ώρα του φαγητού, για να φορέσουν μετά καινούρια, ή κατεβαίνει για να πιουν νερό!

Ακόμα και στο διάλειμμα τη φορούνε χωρίς ποτέ να διαμαρτυρηθούν! Και η χρήση του αντισηπτικού απαραίτητη χωρίς να χρειάζεται να τους το υπενθυμίζεις!

Μικροί τεράστιοι ήρωες! Τεράστιοι! Που και πάλι θα πληρώσουν τα λάθη αλλωνών!

Τίποτα … Τιποτα δεν κάνατε λάθος! Εσείς όλα τα κάνατε σωστά!
Μόνο μπράβο και σεβασμός σας αξίζουν!!!

Εμείς σας ζητάμε συγνώμη!!!

Το post της Νηπιαγωγού