Νονά στην Ελλάδα η Ντέμι Μουρ! Ποιο μωρό γνωστής οικογενείας θα βαφτίσει;

Νονά στην Ελλάδα η Ντέμι Μουρ! Ποιο μωρό γνωστής οικογενείας θα βαφτίσει;

Η Ντέμι Μουρ δεν βρίσκεται μόνο για τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Ελλάδα, αλλά και για έναν ακόμα πιο “ιερό” λόγο, αφού το ερχόμενο Σάββατο (10/7) θα γίνει νονά! Θα βαφτίσει την κορούλα του ζεύγους Ανδρέα και Αθανασίας Στέγγου στον Ξερόκαμπο Κρήτης σε μια υπέροχη παραλία που απέχει περίπου 100 χιλιόμετρα από τον Άγιο Νικόλαο.

Η μικρούλα που θα πάρει το όνομα Αριάδνη-Ζωή θα έχει τρεις νονές: Θα τη βαφτίσουν η Χριστίνα Ψιλλίδου -σύζυγος του Δημήτρη Ψιλλίδη, χρόνια investment banker στο Λονδίνο, η Βερόνικα Φραντζέσκου -σύζυγος του ιδιοκτήτη του Nammos- ενώ η τρίτη νονά θα είναι η χολιγουντιανή ηθοποιός Ντέμι Μουρ!

Το ζεύγος Ανδρέα και Αθανασίας Στέγγου

Φιλία πολλών ετών

Ο Ανδρέας Στέγγος με τον Άστον Κούτσερ και τη Ντέμι Μουρ στα μπουζούκια, το 2012

Η Ντέμι Μουρ, η οποία αυτές τις μέρες κάνει διακοπές στην Σαντορίνη μαζί με τις κόρες της, είναι εδώ και χρόνια φίλη με την οικογένεια Στέγγου. Το φθινόπωρο του 2012 οι παπαράτσι την είχαν απαθανατίσει σε βόλτα της στη Γλυφάδα, φιλοξενούμενη του ζεύγους Στέγγου. Μάλιστα, ήταν επίσης πολύ φίλοι και με τον Άστον Κούτσερ. Όλοι μαζί είχαν γνωριστεί τυχαία σε κάποιο νησί της Καραϊβικής περί το 2004 και από τότε “κόλλησαν” και έκαναν πολλή παρέα φιλοξενώντας οι μεν Έλληνες το διάσημο ζευγάρι στο σπίτι τους στο Μαϊάμι, οι δε ηθοποιοί το ζεύγος Στέγγου στη Ν. Υόρκη.

Διαβάστε επίσης:

Η ανοιχτή επιστολή της Τζίτζι Χαντίντ στον Τύπο για να προστατεύσει το μωρό της

Παιδίατρος: Προσοχή στις μαργαριτοειδείς κύστες που ταλαιπωρούν συχνά τα μωράκια

Δίκη Γιακουμάκη: Η απόφαση- Τι ισχυρίστηκαν οι συνήγοροι των Κρητικών για να “δικαιολογήσουν” τις πράξεις τους