Αρχική Νέα Ο Άγιος Βασίλης κατέβηκε από την ταράτσα και μοίρασε δώρα στους μικρούς ασθενείς της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων

Ο Άγιος Βασίλης κατέβηκε από την ταράτσα και μοίρασε δώρα στους μικρούς ασθενείς της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων

Παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, της Προέδρου του Συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» Μαριάννας Βαρδινογιάννη και του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου ΠΣ Βασιλείου Καπέλιου, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, η  χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά του Συλλόγου, στον προαύλιο χώρο της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων "Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-Ελπίδα".

Ο Άγιος Βασίλης κατέβηκε από την ταράτσα

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους πυροσβέστες να πραγματοποιούν επίδειξη πυροσβεστικών επιχειρήσεων, καθώς η μπάντα του Πυροσβεστικού Σώματος παιάνιζε χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

O Άγιος Βασίλης άφησε το έλκηθρό του στην άκρη, ανέβηκε σε ένα πυροσβεστικό βραχυονοφόρο όχημα και πήγε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων για να μοιράσει δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί. Ιπτάμενοι πυροσβέστες καταρριχήθηκαν από την ταράτσα του κτιρίου από όροφο σε όροφο, χαρίζοντας δώρα στα παιδιά εντός του κτιρίου. Η εκδήλωση εκτός από δώρα πέτυχε να αλλάξει την καθημερινότητα των παιδιών χαρίζοντάς τους ξεχωριστές στιγμές ενθουσιασμού και χαράς, που το εξέφρασαν με το δικό τους μοναδικό τρόπο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Διοικητής Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Αττικής Υποστράτηγος ΠΣ Κωνσταντίνος Γιόβας και ο Διοικητής της 1ης ΕΜΑΚ Αρχιπύραρχος Στέφανος Κολοκούρης.

Μια πρωτότυπη «άσκηση για καλό σκοπό» πραγματοποίησαν σήμερα το Πυροσβεστικό Σώμα και η ΕΜΑΚ στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πυροσβέστη - Άγιο Βασίλη, συνοδευόμενο από τη μπάντα της Πυροσβεστικής, που κατέβηκε με δώρα από βραχυονοφόρο Πυροσβεστικό όχημα ενώ οι άνθρωποι της ΕΜΑΚ κατέβαιναν με σχοινιά από την ταράτσα του κτηρίου των κλινικών χτυπώντας τα τζάμια των παιδιών που δεν μπορούσαν να βρίσκονται στην Κεντρική Είσοδο της Μονάδας για να τους δώσουν το δώρο τους. Ογκολογική Μονάδα Παίδων, 11η Δεκεμβρίου 2017. #Elpida #ElpidaAssociation #SupportChildren #KidsCancerCare #Xmas2017

Posted by Ελπίδα Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο on Monday, 11 December 2017

Δείτε τις φωτογραφίες αυτής της ξεχωριστής δράσης


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.