Πέντε λόγοι που κάνουν την Ευρωκλινική Παίδων φιλική προς τους μικρούς ασθενείς

Είναι σημαντικό για κάθε γονιό να γνωρίζει πως η φροντίδα του παιδιού του, εάν ποτέ αρρωστήσει, είναι σε καλά χέρια… Πως υπάρχει ένα παιδιατρικό νοσοκομείο όπου μπορεί να καλύψει όποιο περιστατικό συμβεί, διασφαλίζοντας την καλή υγεία του παιδιού του. Η Ευρωκλινική Παίδων τα τελευταία χρόνια φιγουράρει ανάμεσα στις καλύτερες ιδιωτικές κλινικές της Ελλάδας, ωστόσο τελευταία έδωσε ακόμα περισσότερους λόγους για να την επιλέγουμε…

1. Το παιδί στο… κέντρο (της Αθήνας)

Η Ευρωκλινική Παίδων βρίσκεται πλέον σε νέο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας, δίπλα ακριβώς στην Ευρωκλινική Αθηνών, στην οδό Αθανασιάδου 7-9 (πάροδος Σούτσου), σε πολύ εξυπηρετική θέση. Για όσους διαθέτουν αυτοκίνητο, η Ευρωκλινική Παίδων παρέχει Valet Parking, όπου οι γονείς των παιδιών μπορούν να αφήσουν το Ι.Χ. τους για όσο χρειαστεί με χαμηλό κόστος, αλλά ακόμα και για όσους προτιμούν τα ΜΜΜ, η πρόσβαση στην παιδιατρική κλινική είναι εύκολη μέσω του μετρό (στάση Αμπελοκήπων).

2. Είναι η μόνη «Φιλική προς τους μικρούς Ασθενείς Κλινική»

Η Ευρωκλινική Παίδων πιστοποιήθηκε ως «Patients Friendly Hospital», δηλαδή ως φιλική κλινική προς τους μικρούς ασθενείς. Είναι η πρώτη παιδιατρική κλινική που λαμβάνει την πιστοποίηση αυτή πανελλαδικά αλλά και πανευρωπαϊκά. Επανδρωμένο με το κατάλληλο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά στις ανάγκες του παιδιού, ώστε να νιώθει πάντα χαρούμενο και υγιές.

3. Εντυπωσιακή και «φιλική» για τα παιδιά ανακαίνιση

Οι χώροι της πενταόροφης Ευρωκλινικής Παίδων έχουν ανακαινιστεί με τρόπο που να καλύπτει όλες τις ανάγκες του μικρού ασθενή: τοποθετώντας επιτοίχια παιχνίδια, όπως «βρες τις διαφορές», «τρίλιζα», «ένωσε τις τελείες», «ζωγράφισε ελεύθερα» όπου οι μικροί ασθενείς μπορούν να περνούν δημιουργικά το χρόνο τους χωρίς να βαριούνται, αλλά και παιχνίδια όπως «κουτσό» μετατρέποντας την παραμονή μέσα στο νοσοκομείο σε διασκέδαση.

Όλοι οι χώροι του νοσοκομείου είναι διακοσμημένοι με ταπετσαρίες και αυτοκόλλητα με ζωάκια σε ευχάριστα χρώματα, μετατρέποντας το νοσοκομείο σε ένα χώρο όπου οι μικροί ασθενείς αισθάνονται σαν το σπίτι τους! Διαθέτει ακόμα πλήρως ανακαινισμένη κουζίνα, όπου σερβίρει καθημερινά στους μικρούς ασθενείς φρέσκα και νόστιμα φαγητά και λιχουδιές –μεγάλη υπόθεση, όταν πρέπει να μείνουν εκεί για μερικές ημέρες!

4. Στόχος η καλύτερη δυνατή φροντίδα του παιδιού σε ένα χώρο ευχάριστο για το ίδιο αλλά και τους γονείς του

…και τι πιο ευχάριστο για τα παιδιά από το να μπορούν να απασχοληθούν κατά την παραμονή τους εκεί δημιουργικά, με ζωγραφική, παιχνίδια με μπαλόνια και δραστηριότητες μέσω ηλεκτρονικών συσκευών (tablet). Γιατί το να χαμογελά το παιδί, ακόμα κι όταν είναι στο νοσοκομείο, δημιουργεί στον γονιό μεγάλη ανακούφιση.

5. Νέα τμήματα – Κορυφαίοι γιατροί

Νέα τμήματα έχουν δημιουργηθεί, ενώ το δυναμικό του νοσοκομείου έχει ενισχυθεί με νέους, καταξιωμένους γιατρούς, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό και έτσι η Ευρωκλινική Παίδων συνεχίζει να προσφέρει ποιοτική φροντίδα υγείας, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα παιδιατρικών ειδικοτήτων και υποειδικοτήτων, σε ένα σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον.