Ο Άκης Πετρετζίκης θα γίνει μπαμπάς!

Ο Άκης Πετρετζίκης θα γίνει μπαμπάς σύμφωνα με ανάρτηση της γνωστής
“instagrammer” Soula Glamorous, η οποία δημοσίευσε ένα story, αναφέροντας το εξής: «Επίσης να ευχηθούμε με έναν πόνο στη σύντροφο Άκη Πετρετζίκη και στον ίδιο».
Εκείνος όμως το επιβεβαίωσε λίγα λεπτά αργότερα πριν μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με μια φωτογραφία.

Ο γνωστός μάγειρας πλέει σε πελάγη ευτυχίας αυτή την περίοδο, καθώς σε λίγους μήνες η σύντροφός του θα του χαρίσει τον καρπό του έρωτά τους, ένα  αγοράκι και ο Άκης περιμένει πώς και πώς για να το σφίξει στην αγκαλιά του!

Aυτή είναι η σύντροφός του

Η σύντροφός του και μέλλουσα μαμά, Κων/να Παπαμιχαήλ, αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας καθώς δεν ανήκει στο χώρο του θεάματος, εργάζεται σε νοσοκομείο ως νοσηλεύτρια και οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από τα social media.

Έτσι επιβεβαίωσε την είδηση ότι θα γίνει μπαμπάς

O Άκης μέσα από το instagram ανάρτησε μια φωτογραφία στις ιστορίες του με έναν μικρό σεφ γράφοντας “Loading…” Μάλιστα, αν κάνει κανείς το γνωστό «Swipe Up» στην φωτογραφία ανοίγει η σελίδα του Άκη και οδηγεί στη συνταγή του γλυκού «μπαμπάς»! Έδωσε, έτσι το στοιχείο με έναν δικό του μοναδικό τρόπο.

Ο γνωστός σεφ και μάγειρας έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του: «Θέλω πολύ να κάνω οικογένεια. Είμαι υπέρ του θεσμού, αρκεί μέσα σε μία οικογένεια να είναι όλοι αγαπημένοι και ευτυχισμένοι. Η αλήθεια είναι ότι αγαπάω πολύ τα παιδιά και θέλω να κάνω πολλά στο μέλλον.»

Με το καλό!