Ο φοβερός εκπαιδευτικός Νίκος Γαλάνης “ξαναχτυπά” και αποθεώνει το Δημοτικό σχολείο Αγίου Δημητρίου Αργολίδας

Τον γνωρίσαμε τον περασμένο Ιούνιο, όταν μαζί με τον συνάδελφό του Νίκο Κωνσταντάκη με τα πρωτάκια του Δημοτικού Σχολείου Κουνάβων στην Κρήτη, δημιούργησαν τη μαθητική ταινία μικρού μήκους ”SOSίβιο” που κατέκτησε το Βραβείο Κοινού (Audience Award) στο 8ο Mostra internacional Cinema Educatiu (MICE) Film Festival, το φημισμένο φεστιβάλ κινηματογράφου της Βαλένθια.

Τον γνωρίσαμε καλύτερα λίγες ημέρες αργότερα, την τελευταία ημέρα της σχολικής χρονιάς, όταν έδωσε -σε στιλ ΕΟΔΥ- τις χιουμοριστικές οδηγίες του στους μαθητές για το καλοκαίρι.

Τώρα, ο πολυτάλαντος, γεμάτος όρεξη και αγάπη για τα παιδιά, εκπαιδευτικός κ. Νίκος Γαλάνης επανέρχεται με μία ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία: Με μία ακόμα ταινία που έκανε με τους μαθητές του Δημοτικού σχολείου Αγίου Δημητρίου Αργολίδας και βραβεύεται από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών (Ο.Η.Ε) United Nations και το φεστιβάλ κινηματογράφου που διοργανώνει PLURAL+ Youth Video Festival!

Όπως ο ίδιος αναφέρει στην ανάρτηση που έκανε πριν από μερικές ώρες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΣΤΙΓΜΗ ΕΦΤΑΣΕ! Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (Ο.Η.Ε) United Nations και το φεστιβάλ κινηματογράφου που διοργανώνει PLURAL+ Youth Video Festival, βραβεύει την ταινία μας “Μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, αρκεί να το πιστέψεις” με το Δημοτικό σχολείο Αγίου Δημητρίου Αργολίδας! Ανάμεσα σε εκατοντάδες ταινίες από όλο τον κόσμο (πάνω από 70 χώρες συμμετείχαν), η κριτική επιτροπή αποτελούμενη από σημαντικούς ανθρώπους του United Nations Alliance of Civilizations (UNAOC) και του IOM – UN Migration
επέλεξε την ταινία μας για το μήνυμα που στέλνει περί ισότητας των φύλων.

Η φετινή τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθει online (για…τους γνωστούς λόγους) αύριο, Παρασκευή 4/12 στις 17:00 ώρα Ελλάδας (10:00 Νέα Υόρκη). Μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο site του φεστιβάλ
https://pluralplus.unaoc.org/2020awards/
και στη σελίδα του στο facebook https://www.facebook.com/PluralPlusYouthVideoFestival/

Αργότερα θα μεταδοθεί και απο το κανάλι του ΟΗΕ UN Web TV.

Δείτε την εξαιρετική μικρού μήκους ταινία για την ισότητα των δύο φύλων εδώ μαζί με τα παιδιά σας: