Ο Γιάννης Αϊβάζης αποκαλύπτει: «Έχουμε δύσκολη εφηβεία με την Ισμήνη, το έφερε το αγόρι στο σπίτι»

Ο Γιάννης Αϊβάζης με την Μαρία Κορινθίου έχουν δημιουργήσει μια δεμένη οικογένεια με επίκεντρο της την 14χρονη κόρη τους Ισμήνη. Οι δύο ηθοποιοί έχουν μεγάλη αδυναμία στην κόρη τους και είναι πολύ δραστήριοι, απολαμβάνοντας τον ελεύθερο χρόνο τους μαζί της.

Ο μπαμπάς Γιάννης σε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” του ΜEGA  αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για την σχέση του με την έφηβη πλέον Ισμήνη.

«Έχουμε δύσκολη εφηβεία με την Ισμήνη. Είμαι δίκαιος μπαμπάς. Η Μαρία είναι πιο αυστηρή. Το έφερε το αγόρι στο σπίτι. Αντέδρασα όπως ένας νορμάλ άνθρωπος. Κόβεις από πάνω μέχρι κάτω, ελέγχεις παρέες, πράγματα, και μετά το παίρνεις απόφαση και λες ότι το παιδί πρέπει να πάθει για να μάθει ή να μάθει για να προστατευτεί».

Η εξομολόγηση της Μαρίας Κορινθίου για την 14χρονη κόρη της με την οποία θα ταυτιστείτε όσοι είστε γονείς έφηβων κοριτσιών

Πριν λίγο καιρό το ζευγάρι σε κοινή συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό HELLO!, αναφέρθηκε στο πώς διαχειρίζονται την εφηβεία της κόρης τους.

Μαρία Κορινθίου για την κόρη της: «Η απότομη αλλαγή της από κορίτσι σε νεαρή γυναίκα, με έχει κολλήσει στον τοίχο»

«Κάθε ηλικία έχει τα δικά της. Η διαπαιδαγώγηση αλλάζει καθώς μεγαλώνει ένα παιδί, όπως αλλάζουμε κι εμείς μέσα από τα παιδιά μας. Σε αυτή τη φάση η Ισμήνη είναι στην εφηβεία. Είναι τελείως διαφορετικό να βιώνεις την εφηβεία ως γονιός απ’ότι ως παιδί. Απαιτεί προσοχή.

Η απότομη αλλαγή της Ισμήνης από μικρό κορίτσι σε νεαρή γυναίκα, με έχει κολλήσει στον τοίχο, προσπαθώ να το διαχειριστώ. Ταυτόχρονα φροντίζω να είμαι δίπλα της ως φίλη χωρίς να ξεχνώ ότι πρωτίστως είμαι η μαμά της, αυτός είναι ο ρόλος μου.

Ψάχνω σε βάθος και με προσοχή τα πρέπει, τις ισορροπίες, τις ελευθερίες και τα όρια που πρέπει να μπουν αλλά δεν είναι εύκολο. Οι νέες γενιές αναπτύσσονται με άλλο τρόπο – πιο γρήγορο θα έλεγα – από τις προηγούμενες καθώς τα σύγχρονα ερεθίσματα είναι διαφορετικά και πολύ περισσότερα». ανέφερε η ηθοποιός.

Με τη σειρά του ο Γιάννης Αϊβάζης σημείωσε: «Σε ζητήματα όπου πρέπει να είμαι παρών εγώ, είμαι εκεί. Σε άλλα, πιο γυναικεία, είναι η Μαρία.

Οι τρεις μας έχουμε χτίσει μια πολύ ωραία σχέση. Δεν είναι ηλικιακό το θέμα για το οποίο η Ισμήνη μοιάζει με φίλη μας. Έτσι έχει μεγαλώσει.

Μας αποκαλεί “παιδιά” και “μαμά” και “μπαμπά” όταν πρέπει. Είμαστε μια παρέα. Από την άλλη, έχω την τύχη να είναι πολύ κοντά της η Μαρία, μιλούν πολύ οι δυο τους».

Διαβάστε επίσης:

Φρίκη στη Λακωνία: 13χρονη γέννησε το παιδί του βιαστή της – Πώς οι δάσκαλοί της αποκάλυψαν τoν εφιάλτη

Καλλιθέα: Η Περιφέρεια Αττικής σφράγισε το «Κέντρο Ειδικών θεραπειών», όπου περπατούσε σε περβάζι 11χρονος ΑμεΑ

Το WOW Athens 2023 στο Νιάρχο καλεί τους μαθητές σε δωρεάν προγράμματα με θέματα συναίνεσης και έμφυλων ανισοτήτων