Η εξομολόγηση της Μαρίας Κορινθίου για την 14χρονη κόρη της με την οποία θα ταυτιστείτε όσοι είστε γονείς έφηβων κοριτσιών

O Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου έχουν αποκτήσει μια κόρη την Ισμήνη η οποία έκλεισε τα 14 της χρόνια. Το ζευγάρι σε κοινή συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό HELLO!, αναφέρθηκε στο πώς διαχειρίζονται την εφηβεία της κόρης τους.

Μαρία Κορινθίου για την κόρη της: «Η απότομη αλλαγή της από κορίτσι σε νεαρή γυναίκα, με έχει κολλήσει στον τοίχο»

«Κάθε ηλικία έχει τα δικά της. Η διαπαιδαγώγηση αλλάζει καθώς μεγαλώνει ένα παιδί, όπως αλλάζουμε κι εμείς μέσα από τα παιδιά μας. Σε αυτή τη φάση η Ισμήνη είναι στην εφηβεία. Είναι τελείως διαφορετικό να βιώνεις την εφηβεία ως γονιός απ’ότι ως παιδί. Απαιτεί προσοχή.

Η απότομη αλλαγή της Ισμήνης από μικρό κορίτσι σε νεαρή γυναίκα, με έχει κολλήσει στον τοίχο, προσπαθώ να το διαχειριστώ. Ταυτόχρονα φροντίζω να είμαι δίπλα της ως φίλη χωρίς να ξεχνώ ότι πρωτίστως είμαι η μαμά της, αυτός είναι ο ρόλος μου.

Ψάχνω σε βάθος και με προσοχή τα πρέπει, τις ισορροπίες, τις ελευθερίες και τα όρια που πρέπει να μπουν αλλά δεν είναι εύκολο. Οι νέες γενιές αναπτύσσονται με άλλο τρόπο – πιο γρήγορο θα έλεγα – από τις προηγούμενες καθώς τα σύγχρονα ερεθίσματα είναι διαφορετικά και πολύ περισσότερα». ανέφερε η ηθοποιός.

Με τη σειρά του ο Γιάννης Αϊβάζης σημείωσε: «Σε ζητήματα όπου πρέπει να είμαι παρών εγώ, είμαι εκεί. Σε άλλα, πιο γυναικεία, είναι η Μαρία.

Οι τρεις μας έχουμε χτίσει μια πολύ ωραία σχέση. Δεν είναι ηλικιακό το θέμα για το οποίο η Ισμήνη μοιάζει με φίλη μας. Έτσι έχει μεγαλώσει.

Μας αποκαλεί “παιδιά” και “μαμά” και “μπαμπά” όταν πρέπει. Είμαστε μια παρέα. Από την άλλη, έχω την τύχη να είναι πολύ κοντά της η Μαρία, μιλούν πολύ οι δυο τους».

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Για δεύτερη φορά γονείς – Η πρώτη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

Χριστουγεννιάτικες διαδραστικές δραστηριότητες για παιδιά με ή χωρίς Μαθησιακές Δυσκολίες

Υπ. Υγείας: Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για την καρδιά – Πώς θα κλείσετε ραντεβού

Η καλή είδηση! Αποφοίτησε με άριστα ο πρώτος τυφλός φοιτητής στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του ΑΠΘ