Ο Γιάννης Χαρούλης τραγούδησε, πρόσφερε χαρά και δώρα στα παιδιά της ογκολογικής του ΠΑΓΝΗ

Ο Γιάννης Χαρούλης, εκτός από ένας καταξιωμένος και αξιόλογος καλλιτέχνης, είναι και ένας ευαίσθητος άνθρωπος. Πριν από λίγες ημέρες, στις 11 Αυγούστου, ο αγαπημένος ερμηνευτής μαζί με την ομάδα του βρέθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης, όπου τον υποδέχθηκαν τα παιδιά της ογκολογικής κλινικής.

Στο χώρο της κλινικής πραγματοποίησαν μια μικρή συναυλία, ένωσαν τις φωνές τους με τις φωνές των παιδιών και των γονιών τους, των γιατρών των νοσηλευτών και αντήχησαν παντού μελωδίες και τραγούδια.

Όλα τα παιδιά πήραν δώρα, όλα τα παιδιά έπαιξαν και συνομίλησαν με τους καλλιτέχνες και οι καρδιές όλων μας γέμισαν αγάπη και θαλπωρή.

Η Αιματολογία – Ογκολογία Παιδιών και Εφήβων Κρήτης του ΠΑ.Γ.Ν.Η. σε ανάρτησή της αναφέρει: «Ευχαριστούμε τον κύριο Γιάννη Χαρούλη και την ομάδα του για ένα πολύ σημαντικό λόγο: γιατί μας έκαναν όλους και κυρίως τα παιδιά μας να ξεχάσουμε που είμαστε. Μας έκαναν να νιώσουμε ότι είμαστε σ ένα συναυλιακό χώρο, ενώσαμε τις φωνές μας μαζί τους, πετύχαμε το στόχο μας και χαρήκαμε όλοι μας σαν τα μικρά παιδιά. Ευχαριστούμε θερμά την Μαρία Χρηστάκη από το Profile Photography για την φωτογραφική κάλυψη της συνάντησης».

Πηγή : Η Παρέα της Αγάπης

Διαβάστε επίσης:

Σκληρή μάχη για τον μικρό Ιωσήφ: Η μελανιά που αποκάλυψε μια νέα μετάσταση

Ράνια Τζίμα: Ζωγραφίζει μαζί με την κορούλα της στα σοκάκια της Νισύρου (εικόνα)

Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Ελεύθεροι οι γονείς της 8χρονης που πέθανε από θερμοπληξία