Ο ΚΕΦΙ καλεί γυναίκες με εμπειρία καρκίνου για τη δημιουργία ενός κόμικ

Ο ΚΕΦΙ καλεί γυναίκες με εμπειρία καρκίνου για τη δημιουργία ενός κόμικ

Κάλεσμα συμμετοχής για γυναίκες με εμπειρία καρκίνου από όλη την Ελλάδα κάνει ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών ΚΕΦΙ Αθηνών, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα κόμικ!

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Eyes of Light – Φορέας Τέχνης στην Υγεία σχεδιάζει μια έκδοση – κόμικ με τη χρήση της θεραπευτικής αφήγησης για γυναίκες ασθενείς με καρκίνο, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών Κ.Ε.Φ.Ι. Αθηνών, και την δημιουργό κόμικ Γεωργία Ζάχαρη.

Με γνώμονα πάντα τη συμμετοχική διαδικασία, για την υλοποίηση του έργου, θα διενεργηθούν ατομικές συνεντεύξεις με περίπου 25 γυναίκες με εμπειρία καρκίνου από όλη την Ελλάδα, για την συλλογή προσωπικών ιστοριών, οι οποίες θα αποτελέσουν την πρώτη ύλη για τη δημιουργία της έκδοσης κόμικ.

Προσκαλούμε γυναίκες με εμπειρία καρκίνου στην τελευταία 5ετία από όλη την Ελλάδα να λάβουν μέρος στη συλλογική αυτή δράση. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συμμετοχή σε μια ατομική συνάντηση διάρκειας μιας ώρας περίπου (δια ζώσης για όσες διαμένουν στην Αθήνα ή διαδικτυακά για όσες είναι εκτός). Οι συνεντεύξεις θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 8 Νοεμβρίου το αργότερο.
Για την ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ πατήστε ΕΔΩ.

Το έργο με προσωρινό τίτλο “Ένα κόμικ για τις γυναίκες με καρκίνο” είναι μια καινοτόμος δράση που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος “Σημεία Στήριξης”, που συγχρηματοδοτείται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού & Πολιτιστικού Έργου – ΚΙΚΠΕ, το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, το Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη, το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης, το Costas M. Lemos Foundation και το Ίδρυμα Μποδοσάκη.

Διαβάστε επίσης

H ελληνοτουρκική φιλία “άνθισε” στα θρανία του 2ου Γυμνασίου Αγρινίου!

Η Ελλάδα υποκλίνεται στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη – Τα λόγια και τα μαθήματα ζωής που έδωσε ας μπουν στα σχολεία μας