Ο μικρός Νεκτάριος βγήκε νικητής – Διαγνώστηκε με σοβαρή καρδιακή πάθηση από την κοιλιά της μαμάς του

Ο μικρός Νεκτάριος βγήκε νικητής - Διαγνώστηκε σοβαρή καρδιακή πάθηση μέσα από την κοιλιά της μαμάς του

Ο μικρός Νεκτάριος, το 3 μηνών βρεφάκι που νοσηλεύτηκε από την πρώτη στιγμή της γέννησής του, χειρουργήθηκε επιτυχώς στην καρδούλα και κέρδισε τη μάχη για τη ζωή!

Οπως αναφέρει η σελίδα Πράξη Αγάπης, ο μικρός μαχητής, ενώ βρισκόταν ακόμη στη κοιλιά της μητέρας του, είχε διαγνωστεί με μια πολύ σοβαρή πάθηση – σύμπλοκη συγγενή καρδιοπάθεια– η οποία έχρηζε άμεσης χειρουργικής επέμβασης.

Το μωράκι από τη στιγμή που γεννήθηκε διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου παρέμεινε για δυομιση μήνες.

Μόλις αναπτύχθηκε επαρκώς, εξειδικευμένος παιδοκαρδιοχειρούργος πραγματοποίησε την επέμβαση, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και είχε άριστα αποτελέσματα, πολύ καλύτερα από τα προσδοκώμενα. Ο ιατρός και η ομάδα του χειρούργησαν δωρεάν το παιδί, προσφέροντάς του το πολύτιμο δώρο της ζωής.

Τα υπόλοιπα έξοδα που αφορούν τη νοσηλεία του παιδιού στην κλινική και την παραμονή του στη μονάδα, καλύφθηκαν από τον Οργανισμό, χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη των απλών πολιτών!

Το παιδί συνεχίζει να παρακολουθείται στενά από αρμόδιο ιατρικό προσωπικό και λαμβάνει όλη την απαραίτητη φροντίδα για την καλύτερη δυνατή μετεγχειρητική του αποκατάσταση. Ευελπιστούμε και ευχόμαστε να συνεχίσουμε να μαθαίνουμε μόνο θετικά νέα για την υγεία του μικρού μας μαχητή!

Ο μικρός Νεκτάριος πλέον απολαμβάνει τη θαλπωρή του σπιτιού του και επιτέλους γνώρισε την μεγάλη του αδερφή που τον περίμενε με ανυπομονησία!

Διαβάστε επίσης:

Επιστροφή στα θρανία, επιστροφή και στις ιώσεις;

Πάτρα: Καταδικάστηκε ηλικιωμένος σάτυρος – Ασελγούσε κατ’ εξακολούθηση στον ανήλικο ΑμΕΑ ανιψιό του

Η Νίκη Κεραμέως εύχεται “χρόνια πολλά” στον εορτάζοντα 5χρονο γιο της Λουκά!