Ο μικρός Πολυχρόνης χειρουργήθηκε στην καρδιά και σύντομα επιστρέφει στην Ελλάδα!

Πριν λίγο καιρό μέσα από τη στήλη μας σας ζητήσαμε να βοηθήσετε τον μόλις 17 μηνών Πολυχρόνη Ταγαρά,που διαγνώστηκε με Κυανωτική Καρδιοπάθεια και έπρεπε να μεταβεί εσπευσμένα, στο Boston Children’s Hospital – Benderson Family Heart Center της Βοστώνης των Η.Π.Α., για να χειρουργηθεί.

Το πανελλήνιο ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και σε χρόνο ρεκόρ καλύφθηκε το απαιτούμενο ποσό προκειμένου να καλυφθούν τα νοσήλεια για τον μικρούλη.

Πριν λίγες μέρες το παιδί υπεβλήθη επιτυχώς στην μεταμοσχευση και πλέον έχει ξεκινήσει η θεραπεία αποκατάστασής του.

Όλα καλά για το μικρό Πολυχρόνη, βεβαίωσαν οι γιατροί! Σύντομα επιστρέφει Ελλάδα

Με ανάρτησή της χθες η μαμά του μικρούλη Πολυχρόνη, Χρύσα Μασμανίδου,  ενημέρωσε τους φίλους και τους συγγενείς ότι το παιδί επιστρέφει στην Ελλάδα.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά “Σ’ ένα νοσοκομείο γεμάτο χρώματα, σημεία, τοιχώματα κι εικόνες εκθαμβωτικές, λίγο πριν τον επανέλεγχο δε μπορεί να μείνεις άπραγος…θέλεις να δεις, να αγγίξεις, να αισθανθείς τόση ομορφιά πως την χωράει!

Και μετά, τόση χαρά πώς να την εκφράσεις;

Όλα καλά για τον cute Polychronis, έδειξαν οι εξετάσεις και βεβαίωσαν οι γιατροί…Σύντομα επιστρέφουμε Ελλάδα μου…στο σπίτι, στην οικογένεια, στους ανθρώπους που μας στάθηκαν…! Πολλά φιλιά σε όλους σας!

Το post της μαμάς του Πολυχρόνη

Διαβάστε επίσης

“Δεν θα επιτρέψουμε να γίνουν οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί παιδοφυλακτίρια ιδρυματοποιημένων παιδιών”

Η ιατροδικαστής Αγγελικής Τσιόλα που νεκροτόμησε την 6.5 μηνών Ίριδα ξεσπαθώνει εναντίον όσων την κατηγορούν

Ανακαλείται επικίνδυνο παιδικό μαγιώ – ΜΗΝ το φοράτε στα παιδιά σας